کد خبر: 894365
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳
استاندار چهارمحال و بختیاری
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: و کشاورزی ما اگر در حالت سنتی بماند و صنعتی نشود در عصر قدیم باقی می‌مانیم و افرادی که دانش و پول بیشتری دارند ما را به کار می‌گیرند بنابراین بخش کشاورزی ما باید دانش محور شد تا اقتصادمان رونق یابد.
اقبال عباسی عصر امروز در آئین افتتاح طرح‌های کشاورزی استان اظهار داشت: جامعه امروز ما متفاوت شده و همه چیز به شمت مجازی شدن پیش می‌رود و کشاورزی ما اگر در حالت سنتی بماند و صنعتی نشود در عصر قدیم باقی می‌مانیم و افرادی که دانش و پول بیشتری دارند ما را به کار می‌گیرند بنابراین بخش کشاورزی ما باید دانش محور شد تا اقتصادمان رونق یابد.

وی با بیان اینکه مردم همه چشمشان برای معیشت و درآمد به جهادکشاورزی است، افزود: در جهادکشاورزی کارهای فراوانی انجام شده اما آیا کشاورزان، دامداران و مردم از این توان، راهنمایی و هنر مدیریتی ما بهره‌مند شده‌اند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به سهم بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال بیان کرد: سال 91 سهم اشتغال بخش کشاورزی در استان 39 درصد، سال 92 حدود 16 درصد و در سال 95 به 18 درصد رسید و در بخش صنعت نیز اشتغال در سال 91 حدود 47 درصد، سال 92 حدود 43 درصد و در سال 95 به 39 درصد رسیده و در بخش خدمات نیز سال 91 اشتغال 12 درصد، سال 92 حدود 40درصد و در سال گذشته 42 درصد بوده و این نشان دهنده آن است که اشتغال بخش کشاورزی به سمت خدمات در حال کوچ است.

عباسی خاطرنشان کرد: علت کوچ افراد از بخش کشاورزی به بخش خدمات عدم توجیه بخش کشاورزی است هرچند می‌توان خشکسالی، کم‌آبی و کم بودن بارش‌ها و مهاجرت و موانع دیگر را هم مقصر دانست اما شاید ما هم نتوانستیم درست این مشکلات را مدیریت کنیم.

وی با اشاره به تولیدات بادام در استان گفت: 24 هزار تن بادام در استان تولید می‌شود که 15 هزار تن آن صادر می‌شود که 5 هزار تن آن به صورت مغز شده صادر می‌شود و به طور متوسط 250 میلیاد تومان سود برای صادر کنندگان دارد اما در استان‌های دیگر بادام ما را با بسته‌بندی بهتر به دبی صادر می‌کنند و سود بیشتری می‌برند، چرا ما نباید خودمان این بسته‌بندی را انجام دهیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: پس با توجه به اینکه بخش کشاورزی و زراعت ما توجیه ندارد باید فراوری و صنایع تکمیلی و وزنجیر تولید ما تکمیل شود و اگر تکمیل نشود بخش کشاورزی ما با همان سیکل قدیم ادامه می‌یابد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها