کد خبر: 894181
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۱
سارق معروف به نام گل آقا كه با فريب فروشندگان كالا با همدستي دو نفر از اعضاي باندش محموله‌هاي بار را سرقت مي‌كرد سرانجام بازداشت شد.
سرهنگ دوم صادق ضروني، رئيس كلانتري‌۱۱۲ ابوسعيد گفت: از دو‌ماه قبل برخي از شهروندان در تماس با مركز فوريت‌هاي پليسي‌۱۱۰ اعلام كردند كه فردي با فروشگاه آنان تماس گرفته و سفارش خريد لوازم خانگي را داده و در خواست كرده كه اين لوازم به آدرسش ارسال و در همان محل نسبت به تسويه حساب اقدام شود، اما در آن محل مورد سرقت از سوي سارقان قرارگرفته و سفارش دهنده نيز ناپديد شده است كه بلافاصله تيمي از مأموران كلانتري ۱۱۲ ابوسعيد رسيدگي به موضوع را در دستوركار خود قرار دادند. 
وي ادامه داد: در تحقيقات مأموران مشخص شد كه تمامي مالباختگان به شيوه‌هاي مشابه مورد سرقت قرار گرفته بودند. آنها در اين باره به مأموران پليس گفتند كه سارقان از طريق تماس تلفني با فروشگاه‌هايشان و ثبت سفارش، خريد اجناس مختلف همچون كولر گازي، جاروبرقي، لوازم خودرو و... ، از آنان مي‌خواستند كه اجناس را به وسيله آژانس يا وانت بار به آدرس ارائه شده بفرستند. 
به گفته رئيس كلانتري ابوسعيد، سارقان محل ارجاع كالا را در محل‌هاي شلوغ، پرتردد و پرترافيك انتخاب مي‌كردند تا امكان پارك كردن براي رانندگان خودرو‌هاي حامل اجناس وجود نداشته باشد و آنها بتوانند با همين بهانه نقشه خود را اجرايي كنند.  
يكي از مالباختگان به پليس گفت: راننده باتوجه به نبود جاي پارك به ناچار با فرد سفارش دهنده كالا تماس گرفته و اعلام كرده بود كه در موقعيت حضور دارد، اما جاي پارك نيست كه در واكنش به اين اظهارات متهم از او خواسته بود كه خودرو را پايين‌تر از محل پارك كرده و با فاكتور‌ها براي پرداخت هزينه مراجعه كند كه با ترك خودرو و رفتن راننده به محل براي تحويل فاكتور به خريدار، همدستان متهم سريعاً به محل پارك خودرو رفته و با سوء‌استفاده از غفلت رانندگان اقلام سفارش داده شده را ربوده و با وسيله‌اي ديگر به سرعت از محل متواري شدند. 
مأموران پليس در ادامه اقدامات خود با بررسي شگرد سارقان و ساعات سرقت‌ها و رصد اطلاعاتي منطقه، سرانجام با وانت باري كه يكي از سفارش‌ها را حمل كرده بود، روبه رو شدند و آن را تحت نظر قرار دادند، همه چيز مانند ماجرايي پيش رفت كه مالباختگان ديگر شرح داده بودند و همين موضوع شك مأموران را افزايش داد. 
با مراجعه وانت‌بار با بار لوازم خودرو، راننده خودرو با سفارش دهنده تماس گرفته و خودرو را در گوشه‌اي پرت مقابل يك مركز درماني رها كرد، پس از آن متهم اصلي به محل پارك خودرو رفته و در حال سرقت بار خودرو بود كه سريعاً توسط عوامل كلانتري دستگير و همراه با شاكي به كلانتري انتقال داده شد.  متهم كه «گل آقا» نام داشت، تحت بازجويي قرار گرفته و با استفاده از بازجويي فني و روش‌هاي پليسي به چندين مورد سرقت به همين روش اعتراف و دو نفر از همدستان خود را نيز معرفي كرد و اقدامات قانوني براي شناسايي و دستگيري آنان در دستور كار قرار گرفت. به گفته رئيس كلانتري 112 ابوسعيد، هشت تن از شكات در همان لحظات ابتدايي دستگيري متهم شناسايي شدند و براي اعلام شكايت به كلانتري مراجعه كردند و پرونده متهم براي سير مراحل قانوني به دادسراي ناحيه ۱۱ ارسال شد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار