کد خبر: 893577
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۹
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس گفت: تا دهه فجر امسال 10 مركز فرهنگي و هنري دفاع مقدس در شهرهاي مختلف كشور راه‌اندازي مي‌شود. 
سردار بهمن كارگر در جلسه هيئت امنا و شوراي هماهنگي حفظ آثار و ارزش‌هاي دفاع مقدس مازندران افزود: اين مراكز در استان‌هاي اصفهان، يزد، آذربايجان‌غربي و شرقي، مازندران، فارس، سيستان‌وبلوچستان، سمنان، خوزستان و يادمان مرصاد در كرمانشاه به بهره‌برداري مي‌رسند.  وي با تأكيد بر اينكه دفاع مقدس كليد وحدت در كشور محسوب مي‌شود، گفت كه اين مراكز فرهنگي و هنري به عنوان باغ موزه و پارك موزه دفاع مقدس، پاتوقي براي آشنايي نسل جوان امروز جامعه با ايثارگري‌ها و رشادت‌هاي شهدا، جانبازان و آزادگان عمل خواهند كرد.  سردار كارگر از كمك و مشاركت همه دستگاه‌ها و مردم در راه‌اندازي موزه‌هاي دفاع مقدس قدرداني كرد و افزود: اين مراكز با آثار دفاع مقدس و ارزش‌هاي اسلامي تجهيز و به عنوان دائره‌المعارف ارزش‌هاي شهدا پذيراي مردم خواهند بود. 
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس مازندران هم در اين جلسه به ساخت موزه دفاع مقدس استان در ساري اشاره كرد و گفت: اين مركز در كنار رودخانه تجن ساري در حال ساخت است و در واقع باز‌سازي و نمايش عمليات والفجر 8 است. 
عبدالله ملكي افزود: پارك موزه دفاع مقدس مازندران در فضايي به مساحت 60 هكتار در قالب 24 طرح و در دو فاز در حال ساخت است. 
وي افزود: فاز اول اين طرح پس از 9 سال با 13 طرح آماده شده است كه مركز فرهنگي و هنري مهم‌ترين طرح اجرا شده در اين مرحله است كه در دهه فجر امسال به بهره‌برداري مي‌رسد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار