کد خبر: 893462
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر شاهد آن هستیم که برخی دستگاه‌های فعال در حوزه کودک، مراکزی را بدون مجوز بهزیستی راه می‌اندازند که تخلف است.
فارس: معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر شاهد آن هستیم که برخی دستگاه‌های فعال در حوزه کودک، مراکزی را بدون مجوز بهزیستی راه می‌اندازند که تخلف است.

حبیب الله مسعودی فرید گفت: والدین باید در هنگام ثبت‌نام کودکانشان در مهد‌ها به تابلوی واحد و یکسان مهد‌های کودک با آرم بهزیستی و پروانه فعالیت مهدکودک توجه کنند.

وی افزود: برای نظارت بیشتر والدین می‌توانند هرگونه انتقاد و پیشنهاد و مشاهده فعالیت مراکز غیرمجاز یا تخلف مهد‌های کودک را به شماره ۳۰۰۰۰۱۲۳۳۳ پیامک کنند و آخرین موضوعات مرتبط با مهد‌های کودک از جمله شهریه را از طریق سایت mahd.behzisti.ir پیگیری کنند.

فرید ادامه داد: نهاد‌ها و سازمان‌های کشور موظف به تبعیت از قانون هستند، اما در حال حاضر شاهد آن هستیم که برخی دستگاه‌های فعال در حوزه کودک مراکزی تحت عنوان خانه‌های اسباب بازی و ... را ایجاد می‌کنند و به ارائه خدمات می‌پردازند در حالی که مجوز فعالیت خود را از سازمان بهزیستی کشور دریافت نکرده‌اند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: براساس بند ۱ ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و هشتادمین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و تاکید تبصره ۲ ماده ۲ قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی، تولیت و مسئول صدور مجوز مهد‌های کودک با بهزیستی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار