کد خبر: 893414
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
سرپرست دادسراي امور جنايي تهران از رسيدگي خارج نوبت به پرونده قاتل ابوالفضل كوچولو خبر داد.
 قاضي محمد شهرياري به خبرنگار ما گفت: كيفرخواست پرونده پس از تحقيقات تكميلي، بازسازي صحنه حادثه و تأييد سلامت روحي و رواني متهم از سوي پزشكي قانوني صادر و پرونده وي براي رسيدگي به دادگاه كيفري يك استان تهران فرستاده شد. وي افزود: ما از هيئت قضايي درخواست كرده‌ايم با توجه به حساسيت حادثه پرونده متهم خارج از نوبت رسيدگي شود. 
به گفته قاضي شهرياري متهم كه پسر 22‌ساله‌اي به نام علي است شامگاه جمعه هفدهم شهريور‌ماه پسر 11‌ساله‌اي به نام ابوالفضل را به بهانه نشان دادن كبوتر به پشت بام خانه‌شان برد و به طرز هولناكي به قتل رساند. متهم پس از قتل، جسد را به كمك برادرش در بيابان‌هاي جاده قديم قم رها كرد. متهم كه سعي كرده بود هيچ ردپايي از خود در اين حادثه به جاي نگذارد با تيزهوشي بازپرس جنايي به دام افتاد و به قتل اعتراف كرد. 

حكم پرونده بنيتا هنوز به شعبه اجراي احكام نرسيده است 

قاضي محمد شهرياري درباره پرونده قتل بنيتا سه‌ماهه هم گفت: پرونده متهم زمان حادثه خارج از نوبت رسيدگي و تكميل شد و براي صدور حكم به دادگاه كيفري يك فرستاده شد و پس از آن هم به صورت ويژه و خارج از نوبت از سوي هيئت قضايي رسيدگي و حكم قصاص آن صادر شد. وي افزود: اما تا كنون حكم قصاص متهم پرونده بنيتا براي اجرا به دادسراي امور جنايي ارسال نشده است و به محض ارسال حكم پس از تشريفات قانوني آن اجرا خواهد شد. 
به گزارش خبرنگار ما، رسيدگي به اين پرونده از شامگاه جمعه هفدهم شهريور‌ماه همزمان با اعلام گم شدن ناگهاني پسر 11‌ساله‌اي به نام ابوالفضل به جريان افتاد. پس از طرح اين شكايت تيمي از كارآگاهان اداره يازدهم پليس آگاهي تهران به دستور قاضي محمد شهرياري، سرپرست دادسراي امور جنايي تهران وارد عمل شدند. در حالي كه چند روزي از حادثه گذشته بود، مأموران به پسر 22‌ساله‌اي به نام علي مشكوك شدند. بررسي‌ها نشان داد پسر گم شده روز حادثه همراه علي ديده شده‌است. بدين ترتيب علي به عنوان مظنون حادثه بازداشت شد. متهم در بازجويي به حادثه‌اي هولناك اعتراف كرد. وي مدعي شد در خردسالي از سوي مرد ناشناسي مورد آزار و اذيت قرار گرفته و پسر خردسال را به خاطر اينكه به سرنوشت او گرفتار نشود به بهانه نشان دادن كبوتر به پشت‌بام خانه‌شان برده و به قتل رسانده‌است. وي در ادامه گفت كه جسد مقتول را همراه برادرش در بيابان‌هاي جاده قم رها كرده است. در حالي كه تحقيقات درباره اين حادثه ادامه دارد، متهم صبح ديروز به محل حادثه منتقل شد و صحنه قتل پسر خردسال را در لانه كبوترانش بازسازي كرد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار