به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ، فرمانده نیروی انتظامي استان اصفهان اظهار داشت: پژوهش مهمترين عامل پيشرفت و توسعه است و هر كاري اگر بدون تحقيق انجام شود قطعاً يك كار بيهوده و عبثي خواهد بود و نتيجه مطلوب را در پي نخواهد داشت.
مهدي معصوم بيگي گفت : امنيت امروز را نيازمند پشتوانه تحقيق و پژوهش و برآوردهاي اجتماعي و نتايج تحقيقات و پژوهش هاي روز در حوزه هاي مختلف امنيتي ابزاري بسيار قوي براي تصميم گيري بهتر و برنامه ريزي دقيق تر در انجام بهتر ماموريت ها و طرح هاي انتظامي است.
وي با بيان اينكه اساس كار فرماندهي انتظامي استان بر تحقيق و پژوهش استوار است افزود: به جرأت مي توانم بگويم كه هيچ طرح و ماموريتي در اين فرماندهي بدون تحقيق و پژوهش و كار علمي انجام نمي شود و در حوزه پليس هاي تخصصي آگاهي ، مبارزه با مواد مخدر و فتا نيز شاهد هستيم كه بيش از 90 درصد جرايم به صورت علمي كشف مي شوند.
سردار معصوم بيگي اظهار داشت: هر چند كار پژوهشي هزينه زيادي را مي طلبد و زمان بر است اما مطمئناً نتيجه اي كه از آن به دست مي آيد به سود مردم بوده و آرامش و رفاه جامعه را فراهم خواهد كرد و از صرف هزينه هاي بيهوده نيز جلوگيري مي كند.
فرمانده انتظامي استان خاطر نشان كرد : نيروي انتظامي از يك دهه گذشته كار تحقيق و پژوهش در حوزه نظم و امنيت را با جديت دنبال كرده و در همين راستا پژوهشگاه علوم انتظامي و مطالعات اجتماعي ناجا را تاسيس و مراكز تحقيقات كاربردي را در سراسر فرماندهي انتظامي استان ها نيز راه اندازي كرده كه به حمد الله اين گونه اقدامات تاثير بسيار زيادي در روند بهبود ماموريت هاي اين نيرو به همراه داشته است.
اين مقام انتظامي گفت : هدف فرماندهي انتظامي استان در اجراي طرح هاي تحقيقاتي و كارهاي پژوهشي فقط تحقيق صرف نيست بلكه تحقيقي است كه كاربردي باشد و بتواند زمينه پيشرفت و توسعه امنيت استان را بيش از پيش فراهم كند.
سردار معصوم بيگي به ارتباط بسيار قوي پليس استان با مراكز علمي و دانشگاهي اشاره كرد و اظهار داشت:در پي تعيين سازوكاري هستيم تا بتوانيم از توان و ظرفيت نخبگان علمي استان در حوزه نظم و امنيت بهره بيشتري ببريم.
فرمانده انتظامي استان از مراكز علمي و دانشگاهي به عنوان بازويي قوي براي پليس ياد كرد و گفت: بي شك پليس استان از هر تحقيق و پژوهش دانشگاهي كه به ارتقاي هرچه بيشتر نظم و امنيت و پيشگيري از جرايم و آسيب ها و تهديدات كمك كند استقبال مي كند.
سردار معصوم بيگي گفت: تمام نخبگان و محققان و صاحب نظران حوزه نظم و امنيت مي توانند از طريق ارتباط با دفتر تحقيقات كاربردي اين فرماندهي و ارائه طرح ها، پيشنهادها و نظرات علمي و تحقيقاتي خود مارا در اجراي بهتر ماموريت ها و برقراري امنيت پايدار و مطلوب استان ياري كنند