کد خبر: 886424
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷
محروميت پرسپوليس بخشيده مي‌شود؟
گرشاسبي که چندي پيش به جاي طاهري بر صندلي مديريت باشگاه پرسپوليس نشست و سرپرستي آن را به عهده گرفت...
دنيا حيدري

گرشاسبي که چندي پيش به جاي طاهري بر صندلي مديريت باشگاه پرسپوليس نشست و سرپرستي آن را به عهده گرفت، روز گذشته در نخستين کنفرانس مطبوعاتي خود رودرروي خبرنگاران نشست و از مهم‌ترين موفقيتش در اولين روزهاي نشستن بر صندلي مديريت سرخپوشان گفت،موفقيتي که البته نيمي از آن در گرو حکم جديد فيفاست.
گرشاسبي که وعده اخبار خوشي به هواداران پرسپوليس داده بود، سرانجام از مختومه شدن پرونده پرماجراي طارمي با ريزه اسپور خبر داده است: «تلاش زيادي براي حل اين مشکل شد. آنها ابتدا گفتند که بايد 789 هزار و 500 يورو به حسابشان واريز کنيم تا بگويند چقدر تخفيف مي‌دهند. آنها خواستار طارمي يا عليپور بودند، اما نمي‌توانستيم با اين خواسته موافقت کنيم، چراکه از دو پنجره نقل و انتقالات محروم بوديم و به مشکل برمي‌خورديم، به همين دليل با هيئت همراه رئيس‌جمهور که براي اجلاس سران کشورهاي اسلامي به استانبول آمدند، صحبت کرديم تا اقداماتي انجام دهند. البته پيشتر در سفر اردغان به ايران هم پيگيري‌هايي انجام داده بوديم و سرانجام نيز بعد از مذاکراتي که با مسئولان سياسي کشور داشتيم، توانستيم راهكاري بيابيم. 
  
مسئله اصلي فيفاست

مديريت جديد سرخپوشان، مهم‌ترين قسمت اين ماجرا را پايان اين داستان به خير و خوشي مي‌داند: «با باشگاه تركيه‌اي در نهايت تعامل کرديم که آنها از شکايت‌شان صرف‌نظر کنند و ما هم شکايتي نداشته باشیم. الان تلاش ما براي رفع محروميت است و رضايت اين باشگاه را هم در خصوص شکايت از طارمي گرفتيم.  در حال حاضر اين خاکريز را جلو رفتيم، اما خاکريز اصلي فيفاست و وکيل سوئيسي در حال پيگيري اين پرونده است. البته اصل کار را هم بايد آنجا پيگيري کنيم تا اين محروميت‌ها برداشته و مشكل پرسپولس حل شود.  اميدواريم حالا که با باشگاه ترکيه‌اي مشکلي نداريم، فيفا کاسه داغ‌تر از ‌آش نشود.»
 
توافقنامه 6 بندي

سرپرست پرسپوليس همچنين از امضاي توافقنامه‌اي شش بندي در تاريخ 23 آذر در استانبول با ريزه اسپور خبر داد آن هم با شش بند تعيين‌کننده: «1 -علاوه بر عدم پيگيري از جرائم و محروميت پرسپوليس در رفع آن نيز کمک نمايد. 2- در خصوص پرونده طرح شده در فيفا و C. A. S نسبت به پرسپوليس و بازيکن مهدي طارمي رضايت کامل و بي‌قيد و شرط خود را اعلام نمايد. 3- باشگاه پرسپوليس به منظور جبران بخشي از هزينه‌هاي دادگاه، مبلغ ۵۰ هزار يورو را ظرف يک ماه به ريزه اسپور پرداخت نمايد و ريزه اسپور هيچ‌گونه ادعايي مبني بر غرامت موضوع رأي فيفا به مبلغ ۷۸۹ هزار و ۵۰۰ يورو از باشگاه پرسپوليس و مهدي طارمي ندارد. ضمن آنکه به لحاظ توافق، رضايت بي‌قيد و شرط خود را اعلام مي‌نمايد. 4- اين توافق با حسن‌نيت طرفين براي حل و فصل اختلاف‌ها تنظيم شده و ملاک رفع کامل اختلافات است و پرسپوليس مي‌تواند اين توافقنامه را جهت رفع جرائم و محروميت به دادگاه حکميت ورزش
 C. A. S و فيفا ارائه نمايد و ريزه اسپور حق هيچ‌گونه اعتراض و ادعايي نخواهد داشت. 5- باشگاه پرسپوليس تضمين مي‌نمايد در آينده بابت هزينه‌هاي C. A. S و ساير موارد مرتبط با اين پرونده از باشگاه ريزه اسپور هيچ‌گونه ادعايي نداشته باشد. 6 - اين توافقنامه با رضايت کامل و قطعي طرفين تنظيم گرديده است.»
  
هدايتي بدهکار نباشد، طلبکار نيست

گرشاسبي همچنين در خصوص ادعاهاي هدايتي که هرازچندگاهي صحبت از کمک مالي به پرسپوليس مي‌كند، مي‌گويد: «ما هوادار عام و خاص داريم، اما هدايتي در اين بخش مدعي است و صحبت‌هايي هم انجام داده است. اسپانسر پيشين به ما نامه زد که حدود ۶ ميليارد و ۵۰۰ ميليون تومان از استيل‌آذين طلب دارد که هدايتي هم گفته من اين پول را به باشگاه دادم و جزو مطالبات ما حساب کرده است. ما هم همه مدارک را به بخش حسابرسي داده‌ايم تا شفاف شود، هر پولي که به حساب باشگاه آمده، سند آن مشخص است، اعم از دلار، يورو و بقيه مسائل. به‌جز پول‌هايي که مستقيماً به بازيکنان داده شده، اما همه چيز شفاف است هرچند که بايد بگويم استيل‌آذين اسپانسر ما نبود، ما وقتي برند باشگاه را به اسپانسر مي‌دهيم آنها مي‌روند و با کفش ملي يا بانک کوثر يا برندهاي ديگر مذاکره مي‌کنند و اين موضوع ارتباطي به ما ندارد.» 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار