کد خبر: 884801
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۰
استاندار آذربایجان شرقی:
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این‌که لوازم آرایشی و بهداشتی باید یکی از محورهای تولید و اشتغال تعریف شود، گفت: باتوجه به این‌که صنعت آرایشی و بهداشتی ارزش افزوده بالایی دارد و باتوجه به این‌که لوازم آرایشی موجود در بازار وارداتی است، باید اهتمام ویژه‌ای به سرمایه گذاری و تولید در این صنعت داشته باشیم.
 مجید خدابخش در جلسه بررسی رفع موانع تولید و اشتغال آذربایجان‌ شرقی که در شهرک صنعتی شهید سلیمی برگزار شد، با اشاره به این‌که مشکل فروش واحد‌های تولیدی با بازاریابی حرفه‌ای مرتفع می‌شود، اظهار داشت: کمتر کسی پیدا می شود که همزمان تولید کننده، بازاریاب و فروشنده باشد؛ بنابراین یکی از راه‌های موثر در افزایش تولید حضور بازاریاب‌های حرفه‌ای در کارخانجات است.

وی  اظهار کرد: شهرک صنعتی شهید سلیمی با ۶۵۰ واحد تولیدی برای ۳۰ هزار نفر اشتغال فراهم کرده که فرصت بسیار ارزشمندی برای تولید و اشتغال است؛ ضرورت دارد موانع واحدهای مستقر در این شهرک را رفع کنیم.

وی با بیان این‌که لوازم آرایشی و بهداشتی باید یکی از محورهای تولید و اشتغال تعریف شود، عنوان کرد: باتوجه به این‌که صنعت آرایشی و بهداشتی ارزش افزوده بالایی دارد و باتوجه به این‌که لوازم آرایشی موجود در بازار وارداتی است، باید اهتمام ویژه‌ای به سرمایه گذاری و تولید در این صنعت داشته باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان این‌که بهره‌وری و صرفه‌جویی در کشور حائز اهمیت است، اضافه کرد: موضوع صرفه‌جویی با نصیحت حل نمی‌شود؛ بلکه باید ساختار مصرف آب، برق و منابع آن در استان به منظور افزایش بهره‌وری در بخش‌های مختلف صنایع اصلاح شود.

وی با اشاره به افزایش تعرفه صادرات کالاهای ایرانی به عراق، یادآور شد: افزایش تعرفه صادرات محصولات ایرانی منطقی نیست و باید با دیپلماسی این مشکل برطرف شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها