کد خبر: 884072
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۳
فرماندهان سپاه برای چندمین بار به مناطق زلزله‌زده رفتند
فرماندهان کل سپاه و بسیج برای بررسی روند امداد‌رسانی به حادثه‌دیدگان زلزله اخیر برای چندمین بار طی هفته‌های جاری روز گذشته وارد مناطق زلزله‌زده شدند و به بازدید از نحوه خدمت‌رسانی به مردم منطقه پرداختند.
همایش فرماندهان بسیج و سپاه استان‌‌‌ها با حضور سرلشکر جعفری، فرمانده کل سپاه و سردار غیب‌پرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین به منظور ارائه گزارش اقدامات بسیج و سپاه در مناطق زلزله‌زده در سرپل ذهاب برگزار شد. سردار غیب‌پرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این دیدار با نثار فاتحه به روح جانباختگان زلزله اخیرگفت: بسیج از همان ساعات اولیه در خدمت مردم بوده است و در کار بازسازی تا آخر در کنار مردم خواهیم ماند. وی با توجه به فرارسیدن فصل سرما خواستار تسریع در روند اسکان موقت زلزله‌زدگان شد. 
 سردار غیب‌پرور با اشاره به اینکه سپاه با تمام توان کار بازسازی را به سرعت آغاز کرده است، افزود‌: در حال حاضر سه کارگاه کانکس‌سازی در منطقه مشغول فعالیتند که در روز 50 کانکس می‌سازند، اما با ساماندهی بیشتر اوضاع، ظرفیت تولید 100 کانکس را هم در روز دارند‌. وی همچنین به خدمات درمانی درمانگاه سپاه که هم اکنون در مناطق زلزله‌زده مشغول خدمت‌رسانی است، اشاره و اضافه کرد‌: سپاه و بسیج با تمام توان در خدمت مردم حادثه‌دیده هستند. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار