کد خبر: 883547
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۵
رئیس بسیج جامعه زنان اعلام کرد
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای دانش‌آموزان دختر، گفت: طرح «دخترانه» در ۱۸ هزار مسجد برگزار شده است و قریب به ۸۰۰ هزار دختر، آموزش مهارت‌های زندگی را فرا گرفته‌اند.
مینو اصلانی رئیس بسیج جامعه زنان کشور ، در خصوص «برنامه‌های این سازمان برای دانش‌آموزان»، اظهار داشت: تعاملات ما با آموزش و پرورش از طریق سازمان بسیج دانش‌آموزی است.
 
وی ادامه داد: اعتقاد داریم خلأ تربیتی در آموزش و پرورش وجود دارد چراکه سند تحول بنیادین اجرا نشد و با سیستم آموزش و پرورش فعلی، دختر و پسر مثل هم تربیت شده و آموزش می‌بینند.
 
رئیس بسیج جامعه زنان تصریح کرد: در چنین شرایطی دانش‌آموزان مهارت‌های لازم برای زندگی را به دست نمی‌آورند و یکی از بحث‌ها، پُر کردن این خلأ تربیتی است.
 
 اصلانی با اشاره به اقدامات عملی سازمان بسیج زنان برای دانش‌آموزان، خاطرنشان کرد: طرحی را در 18 هزار مسجد و پایگاه مقاومت خواهران دنبال می‌کنیم که عمدتاً شرکت کنندگان در این طرح دانش‌آموزان هستند.
 
وی اضافه کرد: در این طرح که «دخترانه» نام دارد و برای دانش‌آموزان دختر اجرا می‌شود، مهارت‌های زندگی آموزش داده می‌شود.
 
رئیس بسیج جامعه زنان گفت: امسال سومین سال اجرای این طرح است و قریب به 800 هزار دختر در آن شرکت کردند و برای سال 97 برنامه گسترده‌ای در این خصوص داریم.
 
اصلانی یادآور شد: در مدارس از طریق بسیج دانش‌آموزی، کارگاه‌های آموزشی مهارت زندگی برگزار می‌کنیم و نوع برنامه‌ها برای دختران و پسران متفاوت است.
 
وی با بیان اینکه طرح «مطالعات زنان و خانواده» را برای دانش‌آموزان دختر برگزار می‌کنیم، خاطرنشان کرد: برای نمونه در برنامه‌های خود در مدارس متن سرودی که طراحی می‌شود و سایر برنامه‌ها، برای دانش‌آموزان دختر و پسر متفاوت است.
 
رئیس بسیج جامعه زنان کشور در خصوص «برنامه‌های این سازمان برای دانش‌آموزان در فضای مجازی»، خاطرنشان کرد: سایت «ما زنده‌ایم» برگرفته از کتاب «من زنده‌ام» معصومه آباد را ایجاد کرده‌ایم که مطالب آن برگرفته از این کتاب است.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار