کد خبر: 883268
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۲
مدیرکل ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی:
مدیرکل ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت:سطحی‌نگری به موضوع فضای مجازی در کشور مشکل‌ساز شده است.
محمد محمدپور  در مراسم افتتاحیه و رونمایی از پوستر و تیزر جشنواره فعالان فضای مجازی آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: ما برای غنی‌سازی اوقات فراغت مردم منابع اهل بیت(ع) را داریم که البته برای تمسک به آن شرایط کامل فراهم است.

وی، بر اهمیت حضور همه مردم در حیطه فضای مجازی، ابراز کرد: اگر به فضای مجازی به عنوان مقوله فرهنگی نگاه کنیم، باید خواستگاه و فرآیند شکل‌گیری و اثرگذاری را در عمق موضوع دید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به اینکه آسیب جدی و اساسی در مقوله فضای مجازی برای افراد در مقام تصمیم‌گیری سطحی و قشری‌نگری است،گفت: باید نگاه خود را در این زمینه اصلاح کرد و سطوح زیرین را هم ببینیم تا نقش‌ها نسبت به این موضوع  تعیین شود.

وی اذعان داشت: فصای مجازی عین تمام پدیده‌ها می‌تواند فرصت و تهدید تلقی شود و اینکه آیا فضای مجازی تهدید و فرصت است، به نوع نگرش ما بستگی دارد. 

محمدپور با تاکید به اینکه در زمان جنگ تجربه کردیم هر زمان که در لاک دفاع فرو رفتیم، آسیب جدی خوردیم، ادامه داد: در زمان دفاع مقدس متوجه شدیم که بهترین دفاع، تهاجم است و عموماً در هشت سال دفاع مقدس وضعیت آفندی را داشتیم که منجر شد جنگ به نفع ایران رقم بخورد.

وی متذکر شد: اگر در شرایط فعلی در برابر فضای مجازی وضعیت استیصال داشته باشیم، آسیب خواهیم دید، این همان روش مقابله دشمن است که می‌خواهد  ما را در حالت انفعال نگه دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه اگر صرفاً وظیفه و عمل این باشد که فضا را دیده و فقط آه و ناله کنیم و از تولید محتوا عفلت کنیم، قطعاً فضای تهدید و فرصت‌سوزی خواهیم داشت،گفت: اگر بنا باشد که سواد رسانه‌ای را افزایش دهیم، قطعاً می‌توانیم فضای تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سراسر دنیا دل‌های پاک زیادی تشنه آموزه‌ها و معارف دینی هستند و این فضای مجازی است که اجازه می‌دهد به حریم و خلوت ملت‌ها دست یافته و با عنایت به منابع غنی دینی به این وظایف دست یابیم.

محمدپور ادامه داد: این فضا مناسب برای کار مضاعف و مستمر است که با هماهنگی، هم‌افزایی و دوری از هرگونه موازی‌کاری و جزیره‌ای عمل کردن با نیت رشد انسانی و ابلاغ پیام انقلاب باید جلو برویم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها