کد خبر: 882951
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳
استاندار چهارمحال و بختیاری بر اجرای تمامی مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و گفت: نباید بر خلاف مصوبات این ستاد اقدام شود.

اقبال عباسی ادامه داد: لازم است تمامی دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل استان مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کرده و خلاف آن عمل نکنند.

عباسی بیان کرد: همان گونه که به بانک‌ها برای ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان فشار آورده می‌شود، بانک‌ها نیز باید مطالبات خود را وصول کنند و این مهم اجرا شود.

وی با تاکید بر اینکه بایستی تلاش شود تا کارخانجات تعطیل نشوند، ادامه داد: بدهی واحدهای تولیدی بدهکار به بانک‌های عامل نباید منجر به تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران مشغول در آن‌ واحدها شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: مدیران بانک های عامل موظفند تا زمان تعیین تکلیف واحدهای تملیکی بدهکار نسبت به فعال بودن کارخانه و اشتغال کارگران اقدام کنند.

عباسی خاطرنشان کرد: اگر واحدهای تولیدی بدهکار در مهلت معین شده نسبت به تعیین تکلیف بدهی خود به بانک‌های عامل اقدام نکنند، بانک‌ها می‌توانند مطابق قانون با آن واحد تولیدی بدهکار برخورد کنند.

وی گفت: مشکل واحد تولیدی محصولات و اتصالات پلی اتیلن با حضور مسولان بانک ملی، سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و مديريت و برنامه ريزی استان پیگیری و تصمیم لازم اتخاذ شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار