کد خبر: 882895
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۹
در ارزيابي ها
شرکت فولاد هرمزگان صادرکننده نمونه استانی ارزیابی سال۱۳۹۵ شد.

شرکت فولاد هرمزگان صادرکننده نمونه استانی ارزیابی سال۱۳۹۵ شد.

طی مراسمی با حضور معاون توسعه صادرات کالا و خدمات سازمان توسعه و تجارت ایران، استاندار هرمزگان و جمعی از مدیران استانی از فولاد هرمزگان بعنوان صادر کننده نمونه استانی تجلیل شد. استاندار هرمزگان گفت:برنامه ریزی برای تولیدات و محصولات باید در راستای صادرات و صادرات محور باشد.

فریدون همتی افزود:تولیدات و محصولات صادرات محور باید از دو خصوصیت کیفیت و قیمت مناسب برخوردار باشندو روی دو مقوله مهم باید بیشتر کارشود.

وی گفت:با هم افزایی بخش خصوصی و دولتی افزایش تولید محصولات هموار می شود که در این صورت اشتغال نیز افزایش خواهد یافت.

مدیر فروش و بازاریابی شرکت فولاد هرمزگان افزود:اتخاذ نگرش صحیح و راهبردی حضور در بازارهای جهانی از طریق محوریت صادرات باعث بهبود و ارتقای کیفیت محصولات گردید که فولاد هرمزگان توانست در امر صادرات رشد چشمگیری داشته باشد.

مهدی شکری زاده بیان داشت : شرکت فولاد هرمزگان توانست در سال ۱۳۹۵ حدود یک میلیون تن از محصولات خود را در بازارهای صادراتی عرضه کند و سومین شرکت صادر کننده فولاد در ایران لقب گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها