کد خبر: 882504
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۳
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: باید به استاندار و مدیرکل آموزش‌وپرورش آذربایجان‌شرقی تبریک گفت چرا که آمار میانگین نرخ شیوع مصرف موادمخدر استان از میانگین متوسط نرخ کشوری فوق‌العاده پایین‌تر است.
حمید صرامی  در نشست طرح توانمندسازی و تربیت مربی در راستای سند جامع پیشگیری اولیه از اعتیاد با بیان اینکه در سال 81 تحصیلی نیم درصد از دانش‌آموزان دبیرستانی دچار تجربه مصرف موادمخدر شده بودند و در سال 1390 این میزان آمار به یک درصد رسید،اظهار کرد:یعنی دقیقاً دو برابر شده و در سال 1394 به 2.1 درصد رسید.

وی افزود: این نشان‌دهنده این است که وقتی اقدامات مناسب برای تغییر دانش، نگرش و رفتارهای ضداعتیاد انجام نمی‌دهیم ناخودآگاه دانش‌آموز ما براساس یک سیستم هوشمند به نام اعتیاد در مقابل آن قرار گرفته  است، اطلاعات و نگرش و باورهای  غلطی را در اختیار قرار خواهد داد که او را به سمت‌ و سوی خودش جذب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: باید به استاندار و مدیرکل آموزش‌ و پرورش آذربایجان‌شرقی تبریک گفت چرا که آمار میانگین نرخ شیوع  مصرف موادمخدر استان آذربایجان‌شرقی از میانگین متوسط نرخ کشوری فوق‌العاده پایین‌تر است.

وی خاطرنشان کرد: این نشانگر بالا بودن سطح مداخلات مربیان و معلمان آموزش‌ و پرورش در مدارس بوده که توانسته نقش خود را در راستای اثربخشی برای جلوگیری از گرایش دانش‌آموزان به مصرف موادمخدر به‌ خوبی ایفا کند.

صرامی بیان کرد: میانگین نرخ شیوع مصرف موادمخدر در مدارس استان آذربایجان‌شرقی کمتر از نیم درصد بوده و این آمار قابل قدردانی و عرض تبریک است.

وی با اشاره به اجرای طرح IEC در راستای اجرای طرح توانمندسازی در کشور گفت: در طرح توانمندسازی به دنبال این هستیم به دانش‌آموزان اطلاعات بدهیم اما باید بدانیم که چگونه و به چه شیوه‌ای باید اطلاعات بدهیم، اطلاعاتی که ارائه می‌شود باید دارای سه ویژگی باشد.

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: اطلاعات ارائه شده باید مستمر باشد یعنی اگر قرار است اقدامات پیشگیرانه در سطح دانش‌آموزش برقرار شود باید از  سطح پیش‌دبستانی این اقدام شروع کنیم.

وی اضافه کرد: همچنین اطلاعاتی که ارائه می‌دهیم باید پشتوانه علمی داشته باشد،هیچ‌کس حق ندارد اطلاعات را به گونه‌ای ارائه دهد که دانش‌آموز بترسد، اطلاعاتی که هیجانی و مبتنی بر تراوش‌های ذهنی باشد پاسخ نخواهد داد.

صرامی تأکید کرد: در کنار این مباحث باید نوع فعالیت‌ها و اطلاع‌رسانی آرام باشد، اگر خیلی با سرعت و شتاب‌زده اطلاعات را به جامعه انتقال دهیم و اطلاعات بهمنی و جویباری را در جامعه جاری و ساری کنیم، فوق‌العاده خطرناک خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: اگر اطلاعات دادیم آن گاه این اطلاعات به دانش تبدیل خواهد شد و تبدیل اطلاعات به دانش سبب خواهد شد تا دانش‌آموز، معلم و والدین کوچک‌ترین آسیب‌های اجتماعی اعتیاد را بدانند.

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر تأکید کرد: براساس تمام مطالعات جهانی میزان ارزش و تأثیرگذاری این موضوع 10 درصد است یعنی تا این مرحله توانسته‌ایم 10 درصد موفق شویم و اگر بخواهیم بیش از این موفق باشیم باید آموزش بدهیم یعنی مهارت زندگی بیاموزیم.

وی تأکید کرد: دائماً باید دانش‌آموزان به‌روز شوند تا در عصر جنون سرعت بتوانند خود را با جامعه انطباق بدهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها