استاندار اصفهان گفت: آماده کمک به حادثه دیدگان هستیم و اصفهان استانی پیشگام برای کمک رسانی به موقع به حادثه دیدگان بود.
به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان،به نقل از روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان اصفهان استاندار، اصفهان در بازدید از روند جمعآوری کمکهای مردمی برای مردم زلزلهزده استان کرمانشاه اظهار داشت: آماده کمک به حادثه دیدگان هستیم و اصفهان استانی پیشگام برای کمکرسانی به موقع به حادثهدیدگان بودو کاررا در این خصوص تمام کرد.
محسن مهرعلیزاده از تمام عوامل امدادی و عملیاتی و اعضای جمعیت هلالاحمر استان و نیز مردم نوعدوست استان در این امر خیر تقدیر کرد.
در ابتدای این بازدید نیز مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان گزارشی از تیمهای اعزامی این جمعیت به منطقه زلزلهزده کرمانشاه و نیز جمعآوری و ارسال کمکهای نقدی و غیرنقدی مردم نوعدوست استان اصفهان به حادثهدیدگان ارائه کرد.
معاون امور عمرانی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، رئیس، نایب رئیس و چند نفر از اعضای شورای اسلامی اصفهان از روند جمعآوری کمکهای مردمی نیزبازدید کردند.