کد خبر: 880727
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۱
در گرمسار
فرماندار گرمسار گفت : سه هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان با سه میلیارد ریال اعتبار تا پایان سال جاری به سامانه نوین آبیاری تجهیز می شود.
داریوش طاهری افزود : در دولت تدبیر و امید بیش از پنج هزار هکتار از اراضی کشاورزی گرمسار به سامانه نوین آبیاری تجهیز شد و برای جلوگیری از هدر رفت آب در این بخش اجرای این گونه طرح ها در اولویت قرار گیرد.
وی اظهارداشت : سالانه بیش از 20 درصد گندم استان سمنان در گرمسار تولید می شود و اصلاح الگوی کشت می تواند به افزایش و کیفیت این محصول راهبردی در شهرستان کمک کند.
وی خاطرنشان کرد : بیش از هفت هزار بهره بردار در بیش از 20 هزار هکتار از اراضی کشاورزی گرمسار فعالیت می کنند که باید با اصلاح الگوی مصرف برای حفظ منابع آبی و ماندگاری شغل کشاورزی در این شهرستان تلاش کرد.
فرماندار گرمسار تصریح کرد : بیش از 10 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در این شهرستان به صورت غرقابی آبیاری می شود و ادامه این روند بخش کشاورزی گرمسار را با بحران کمبود آب مواجه کند.
طاهری اضافه کرد : کمبود آب در بخش خانگی و صنعتی در گرمسار محسوس است و باید با اجرای دقیق برنامه های راهبردی و اصلاح الگو کشت در این شهرستان از کمبود آب در بخش کشاورزی جلوگیری کرد.
 تولید مصولات کشاورزی در سال زراعی 95-96 در استان سمنان با افزایش 9.4 درصدی نسبت به دوره قبل از آن به یک‌ میلیون و 570 هزار تن رسید که از این میزان 672 هزار تن محصولات راهبردی حوزه کشاورزی در استان بود که افزایش حدود 33 درصدی داشت.
استان سمنان بیش از 40 هزار بهره بردار کشاورزی دارد و حدود 87 درصد از آب تولیدی در این استان در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود
گرمسارغربی ترین شهرستان استان سمنان و دارای وسعت پنج هزار و 182 کیلومتر مربع و جمعیتی حدود 70 هزار نفر است، این شهرستان از شمال به دماوند، از غرب به ورامین، از شرق به شهرستان آرادان و از جنوب به کویر مرکزی محدودمی شود.
شهرستان گرمسار به دلیل نزدیکی با تهران و برخورداری از صنایع و واحدهای آموزش عالی، میزبان جمعیت قابل توجهی از استان تهران است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار