کد خبر: 879881
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۳
سرپرست معاونت شوراهای حل اختلاف دادگستری کل استان آذربایجانشرقی از آزادی 51 نفر از محکومین مالی شوراهای حل اختلاف استان از زندان خبر داد.
محبوب علیلو اظهار داشت: در شش ماهه اول سال 1396، 51 نفر از محکومین مالی که در اجرای ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی زندانی شده بودند با کمک خیرین و ستاد دیه و تودیع محکوم به از آن طریق و اختتام پرونده های اجرایی مرتبط از زندان آزاد شده و به آغوش گرم خانواده های خود بازگشتند.

وی افزود: ارزش ریالی مجموع محکوم به این تعداد که از سوی خیرین و ستاد دیه تادیه گردیده است حدود 2 میلیارد و 300 میلیون ریال بوده است که از این تعداد 22 نفر با کمک خیرین و 29 نفر با مساعدت‌های مالی ستاد مردمی دیه و رسیدگی به امور زندانیان استان آذربایجان شرقی از حبس رهایی یافتند.

محبوب علیلو با سپاس و قدردانی از عنایات و اهتمام خیرین بزرگوار و مدیر نمایندگی و دست اندرکاران ستاد مردمی دیه و رسیدگی به امور زندانیان استان اضافه کرد: برای فراهم کردن امکان بازگشت باقیمانده محکومین مالی به کانون خانواده ها کماکان از خیرین عزیز و ستاد مردمی دیه و رسیدگی به امور زندانیان انتظار کمک و مساعدت داریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها