کد خبر: 879862
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
همزمان با سفر رئیس‌جمهور امریکا به کشورهای شرق دور که بسیاری اولویت آن را مهار  کره شمالی عنوان کرده‌اند،  کره شمالی هرگونه امکان مذاکره با واشنگتن را منتفی دانسته و تهدید به افزایش زرادخانه هسته‌ای خود کرده است.
در حالی که تور آسیایی دونالد ترامپ، روز جمعه آغاز شد و وی به پنج کشور ژاپن، کره‌ جنوبی، چین، ویتنام و فیلیپین می‌رود، همه نشانه‌ها حاکی از آن است که او نه توان برقراری مذاکراتی هدفمند و ثمربخش با  کره شمالی را دارد و نه توان اقدام نظامی علیه این کشور و برنده شو‌هایی که ترامپ در شرق دور بازی خواهد کرد کسی جز کیم جون اون رهبر  کره شمالی نیست. خبرگزاری رسمی  کره شمالی (KCNA) در تفسیری نوشت که امریکا باید متقاعد شود اینکه پیونگ‌یانگ تسلیم تحریم‌های بین‌المللی شده و سلاح‌های هسته‌ای خود را واگذار کند یک «‌فکر پوچ‌» است و ما در مرحله نهایی تکمیل عامل بازدارنده هسته‌ای خود هستیم.  این خبرگزاری تصریح کرد: بهتر است امریکا دست از خیال باطل در مورد مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای با ما بردارد.  در ادامه این مطلب آمده است: شمشیر ارزشمند دفاع شخصی هسته‌ای ما تا زمانی که سیاست‌های خصمانه امریکا در قبال جمهوری دموکراتیک خلق کره یک بار برای همیشه لغو نشود، هرچه بیشتر تیز خواهد شد. 
   
فقط لفاظی دردسرساز
کاخ سفید اعلام کرد: ترامپ قصد دارد در پارلمان کره ‌جنوبی سخنرانی کرده و خواهان «‌عزم مشترک در مواجهه با یک تهدید مشترک‌» شود.  با این حال کره‌ جنوبی نگران است که سفر ترامپ به این کشور در صورتی که او نتواند جلوی لفاظی‌های تند خود را بگیرد وضعیت را بدتر کند.  به باور کارشناسان، ترامپ درباره پرونده  کره شمالی جز لفاظی‌های دردسازکار کاری از دستش برنمی‌آید و حتی کنگره امریکا هم چندان سیاست تنش‌زایی با  کره شمالی را عاقلانه نمی‌داند و ظرفیت مقابله با تصمیمات آنی ترامپ را دارد. چنان که سناتور دموکرات کمیته روابط خارجی سنای امریکا گفته است دونالد ترامپ اختیار اینکه دست به حمله هسته‌ای پیشگیرانه علیه  کره شمالی بزند را ندارد.  به گزارش روزنامه اکسپرس، سناتور بن کاردین اظهار داشت،:کنگره اختیار توسل به زور را نداده است و بنابراین رئیس‌جمهور امریکا این اختیار را ندارد که دست به استفاده پیشگیرانه از قوای نظامی (علیه  کره شمالی) بزند.  وی ادامه داد: در حال حاضر رئیس‌جمهور فرمانده کل قوا است و وقتی دستور دهد مشخصاً ارتش از این دستور پیروی خواهد کرد اما چیزی که ما می‌گوییم این است که (در ارتباط با  کره شمالی) تحت هیچ شرایطی نباید از سلاح‌های هسته‌ای استفاده کنیم و نباید چشم به یک حمله پیشگیرانه داشته باشیم. کاری که ما باید به دنبالش باشیم تقویت دیپلماسی است.  این اظهارات در حالی مطرح شدند که اخیراً یک مطالعه فاش کرد که اکثر امریکایی‌‌ها عقیده دارند دونالد ترامپ حقیقتا متمایل به استفاده از نیروی نظامی علیه حکومت  کره شمالی است.  ۸۸ درصد پاسخگویان جمهوریخواه و ۸۳ درصد پاسخگویان دموکرات گفتند که به اعتقاد آنها ترامپ متمایل به حمله نظامی علیه کیم جونگ اون، رهبر  کره شمالی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار