کد خبر: 879400
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۵
روز دوم رزمايش هوايي ارتش
دومين روز از رزمايش بزرگ نيروي هوايي ارتش روز گذشته برگزار شد.
امير سرتيپ دوم خلبان مسعود روزخوش، سخنگوي هفتمين رزمايش اقتدار هوايي فدائيان حريم ولايت گفت: پس از انجام مأموريت رهگيري هوايي و تيراندازي هوا به زمين توسط جنگنده‌هاي اف- 5 و ميگ-29  عليه مواضع از پيش تعيين شده، بمب‌افكن‌هاي راهبردي سوخو- 24 با حمل انواع موشك‌هاي بهينه شده و نقطه‌زن KH- 25 كه توسط متخصصان جوان نيروي هوايي ارتش آماده بهره‌برداري و تست عملياتي شده است، اهداف زميني را با موفقيت منهدم كردند. 
سخنگوي هفتمين رزمايش اقتدار هوايي فدائيان حريم ولايت افزود: جنگنده بمب افكن‌هاي اف- 4 نیز با شليك موشك‌هاي ارتقا يافته ماوريك و بمب‌هاي نقطه‌زن با حجم تخريب گسترده، اهداف زميني را مورد اصابت قرار دادند. 
در اين مرحله از رزمايش از پرنده‌هاي فوق سبك و پهپاد‌هاي تهاجمي نيروي هوايي در راستاي شناسايي و انهدام اهداف شبيه‌سازي شده در حجم گسترده به منظور ضربه نهايي به دشمن استفاده شد. در ادامه دومين روز از مرحله اصلي رزمايش فدائيان حريم ولايت، هواپيماهاي پشتيباني سی- ۱۳۰ با پشتيباني جنگنده‌هاي اف- 14، اهداف از پيش تعيين شده را با بمب‌هاي 2هزار پوندي مشقي و بمب‌هاي جنگي هدف قرار دادند. 
اين براي اولين بار است كه اين هواپيماها نقش بمب‌ريزي را انجام مي‌دهند؛ اين اقدام با ابتكار نيروي هوايي ارتش انجام شده است. 
در ادامه براي اولين بار هواپيماهاي بدون سرنشين تهاجمي كرار مجهز به بمب‌هاي هوشمند نقطه‌زن با پرواز برد بلند و در محيط‌جنگ الكترونيك، با غافلگيري دشمن فرضي، اهداف زميني و سامانه‌هاي پدافندي دشمن فرضي را منهدم كردند. همچنين جنگنده‌هاي اف-14 و ميگ-29 با انجام عمليات رزم هوايي به درگيري هوايي و تمرين شرايط درگيري در صحنه واقعي نبرد پرداختند. 
در آخرين مرحله از هفتمين رزمايش بزرگ فداييان حريم ولايت، جنگنده بمب‌افكن‌هاي فانتوم با استفاده از بمب‌هاي قاصد مواضع دشمن فرضي را منهدم كردند. در اين مرحله، جنگنده‌هاي اف-4 با استفاده از بمب‌هاي هوشمند، نقطه‌زن و دورايستاي قاصد كه توسط متخصصان جهاد خودكفايي نيروي هوايي ارتش توليد شده است، اهداف خود را با موفقيت منهدم كردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار