کد خبر: 878985
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۲
احمدرضا غفارزاده *
من از دانشجوياني هستم كه در بهمن 92 به عنوان دانشجوي دكتراي پژوهشگاه شاخص پژوه جذب شده‌ام. در زمان جذب ما اعلام شد كه دانشگاه اصفهان به صورت مصاحبه‌اي دانشجو مي‌پذيرد. پس از مراجعه به دانشگاه و انجام مصاحبه وارد مرحله آزمون شديم و با دادن دو آزمون ورودي به عنوان دانشجوي پژوهش محور به پژوهشگاه شاخص پژوه معرفي شديم. 
براي مطمئن شدن از معتبر بودن پژوهشگاه شاخص پژوه نزد وزارت علوم، به سايت اين وزارتخانه مراجعه كردم و آن را به عنوان اولين پژوهشگاه خصوصي كشور و مورد تأييد وزارت علوم در سايت وزارت علوم مشاهده كردم. بعد از آن چند بار با وزارت علوم تماس تلفني گرفتم و از معتبر بودن پژوهشگاه مطمئن شدم.

بهمن ماه سال 92 كلاس‌هاي درس ما شروع شد و براي ما كارت دانشجويي با آرم وزارت علوم صادر گرديد. دانشجوياني همچون من به علت معتبر بودن پژوهشگاه شاخص پژوه به عنوان پژوهشگاه خصوصي كشور، وارد آن شديم. 
ولي متأسفانه با عوض شدن رياست دانشگاه اصفهان و آمدن دكتر طالبي كم‌كم از سال 93 مشكلاتي براي پژوهشگاه و دانشجويان آن به وجود آمد. تابستان سال 93 وزارت علوم اعلام كرد  مدارك از جمله مدرك تحصيلي كارشناسي ، ارشد و...  را به مسئولان در دانشگاه اصفهان تحويل دهيد، اين در حالي بود كه مصاحبه و دو مرحله آزمون را سال گذشته گذرانده و پروپوزال پايان نامه خود را هم دفاع كرده بوديم. 

در سال 93 دكتر محمودزاده، مسئول پژوهشگاه از ديوان عدالت اداري حكم فعاليت قانوني پژوهشگاه را دريافت كرد،اما پس از آن دانشگاه اصفهان و وزارت علوم دست از سنگ اندازي خود برنداشتند و آخر سال 93 اعلام كردند پژوهشگاه نبايد دانشجو بگيرد كه در سال 94 پژوهشگاه از ديوان عدالت اداري حكم قانون ادامه فعاليت را دريافت مي‌كند،اما در اسفند ماه 95 به طور ناگهاني انحلال پژوهشگاه توسط وزارت علوم در رسانه‌ها اعلام مي‌شود. 
بسياري از دانشجويان همچون من، هم اكنون از پايان‌نامه دفاع كرده‌ و حتي امور مربوط به تسويه را هم انجام داده‌ايم و تنها منتظر مدرك هستيم، اما هر بار كه براي دريافت مدرك به وزارت علوم مراجعه كرده‌ايم وعده فردا و پس فردا داده‌اند و بالاخره با كفيل قرار دادن دانشگاه غير انتفاعي شيخ بهايي و اخذ مجدد مدارك از دانشجويان اعلام كرده‌اند كه دانشجويان و فارغ‌التحصيلان پژوهشگاه بايد مجدداً وارد فرآيند جذب شوند!

دانشجويان و فارغ‌التحصيلان پژوهشگاه شاخص پژوه به علت تصميم بحران ساز وزارت علوم و سنگ‌اندازي‌هاي نابجاي دانشگاه اصفهان با مشكلات بسياري مواجه شده‌اند. آنها با توجه به مجوزهايي كه پژوهشگاه داشته پذيرفته شده‌ و ادامه تحصيل داده‌اند، اما به رغم پرداخت هزينه چند ده ميليوني براي تحصيل نمي‌توانند مدرك معتبر دريافت نمايند و نمي‌دانند چگونه بايد پاسخگوي خانواده خود باشند و قرباني تصميمات سياسي وزارت علوم و دانشگاه اصفهان هستند. اميدواريم وزارت علوم و دانشگاه اصفهان دست از اين تصميم سياسي بردارند و اجازه دهند بر اساس مجوزهايي كه پيش از اين صادر شده است پژوهشگاه به كار خود ادامه دهد. 
* دانشجوي دكتراي پژوهشگاه شاخص پژوه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار