کد خبر: 878354
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹
مجلس نمایندگان آمریکا طرح‌های تحریمی جدیدی علیه حزب‌الله لبنان وضع کرد که تأمین منابع مالی این جنبش مقاومت را هدف قرار داده است.
جوان آنلاین: مجلس نمایندگان آمریکا، روز گذشته سه طرح تحریمی علیه حزب‌الله لبنان وضع کرد. این طرح‌ها، که برای رأی‌گیری به مجلس سنا ارسال شده است، پس از تصویب وارد مرحله اجرایی خواهد شد.

براساس طرح اولی که چهارشنبه تصویب شد کلیه افراد نهادها و شرکت‌هایی، که به تأمین منابع مالی و همچنین جذب نیرو با حزب‌الله همکاری کنند مورد تحریم قرار می‌گیرند. همچنین در طرح سوم از اتحادیه اروپا خواسته شده است که حزب‌الله لبنان را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد.

با نظر به استراتژی دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا علیه حزب‌الله لبنان، کارشناسان سناریوسازی آمریکا و اسرائیلی برای آغاز جنگی جدید در لبنان را دور از انتظار نمی‌دانند.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار