کد خبر: 878258
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰
دیدار تیم های فوتبال تراکتور سازی و پارس جنوبی جم

مربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: هواداران در شرایط فعلی، نقش مهمی برای تیم ما دارند.

به گزارش ایسنا، علیرضا پژمان در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل فجرسپاسی شیراز که به علت محرومیت یحیی گل محمدی در آن حضور پیدا کرده بود، اظهار کرد: بازی مهم و سختی مقابل فجر پیش‌رو داریم و می‌دانیم که این تیم، تیم جوان و دونده‌ای است و در بازی قبلی جام حذفی مقابل ذوب آهن نیز عملکرد خوبی داشته است.

او افزود: بازیکنان مصدوم قبلی را هم‌چنان در بازی فردا نیز در اختیار نداریم و مهدی کیانی نیز از حضور در بازی محروم است.

پژمان درباره غیبت یحیی گل محمدی و مهدی کیانی در این بازی خاطرنشان کرد: نبود سرمربی تیم در کنار زمین، در عملکرد بازیکنان تاثیرگذار خواهد بود و بازیکنان جوان ما هم سعی می کنند جای خالی مهدی کیانی را در داخل زمین پر کنند.

وی گفت: جام حذفی راه آسان و نزدیک برای کسب جام و رسیدن به آسیاست و ما هم تلاش می‌کنیم از این مسیر بهترین استفاده ممکن را بکنیم.

مربی تراکتورسازی تاکید کرد: هواداران همیشه کنار تیم بودند و بزرگ‌ترین حامی ما هستند و به تیم‌شان کمک کردند که ما مدیون آن‌ها هستیم؛ هواداران در شرایط فعلی نقش مهمی دارند تا کمک کنند بازیکنان جوان با شرایط روحی بهتری بازی کنند.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار