کد خبر: 877578
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۲
به علت به تعویق افتادن کارانه یکساله کارکنان بیمارستان فلاورجان
مشکل به تعویق افتادن کارانه در تمام بیمارستان‌ها ی کشور وجود دارد وبیمارستان امام خمینی فلاورجان اولین بیمارستانی نیست که با مشکل و عدم پرداخت کارانه به مدت یکسال مواجه شده است.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان، سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بااشاره به بدهی بیمه‌ها به بیمارستان ها، اظهار نمود :‌ به دلیل بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان‌ها علت تعویق کارانه است وشاهد به تعویق افتادن یکساله کارانه کارکنان بیمارستانی هستیم.

کیانوش جهانپوردر این باره گفت : تعویق یکساله کارانه کارکنان بیمارستان امام خمینی فلاورجان سبب گلایه هایی از سوی کارکنان این مرکز درمانی شد ه است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ابراز نمود : کارانه کارکنان بیمارستان از محل درآمدهای اختصاصی بیمارستان ها قابل پرداخت است و به علت تعویق در پرداخت از سوی سازمان های بیمه گر خریدار خدمت عملا محلی برای پرداخت و مطالبات معوقه جامعه پزشکی و پرستاری وجود نداشته است.

وی خاطر نشان کرد:‌ به محض وصول مطالبات معوقه از سازمان های بیمه گر نظیر سازمان تامین اجتماعی و غیره کارانه پرسنل پرداخت خواهد شد.

جهانپور اعلام کرد: اعتراض و انتقال برای مطالبات معوق از حقوق طبیعی افراد است و تا زمانیکه این اعتراض از محل درمان یا مغایر با مقرارت جاریه کشور نباشد به آن با دیده احترام باید نگریست.

وی ادامه داد: قطعا تعویق کارانه کارکنان بیمارستانی پیامدهای خوبی نخواهد داشت و البته تاکنون هم صبر و تحمل جامعه پزشکی و پرستاری و تلاش های آنها در ارائه خدمت به بهترین نحو ممکن ستودنی و قابل تقدیر است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: امیدواریم مسئولان مربوطه و خریداران خدمت نسبت به اهمیت این موضوع توجه بیشتری نشان دهند.

سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اذعان داشت : این مشکل در تمام بیمارستان‌ها ی کشور وجود دارد وبیمارستان امام خمینی فلاورجان اولین بیمارستانی نیست که با مشکل و عدم پرداخت کارانه به مدت یکسال مواجه شده است

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار