کد خبر: 875827
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷
یونیورسیاد

مراسم بزرگداشت روز جهانی ورزش دانشگاهی با حضور معاون وزیر علوم و هم‌چنین مدیرکل تربیت‌بدنی وزارت علوم برگزار شد.

به گزارش ایسنا، یک نشست خبری به مناسبت روز جهانی ورزش دانشگاهی در دانشکده فنی و مهندسی شهید عباسپور تهران با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان، محمد پورکیانی مدیرکل تربیت‌بدنی وزارت علوم و محمدرضا دهخدا رییس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی برگزار شد.

در این نشست خبری مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم با بیان این که بزرگداشت روز جهانی ورزش‌های دانشگاهی برای دومین مرتبه برگزار می‌شود، گفت: امسال این مراسم با تاخیر چند روزه برگزار شد چرا که قصد داشتیم انجمن‌های ورزشی دانشجویی حضور گسترده‌ای در این مراسم داشته باشند تا با هم‌افزایی هر چه بیش‌تر به سمت توسعه و رشد ورزش‌های دانشگاهی گام برداریم.

او افزود: افتخارات زیادی در حوزه ورزش قهرمانی توسط دانشجویان ورزشکار ایران به دست آمد که مهم‌ترین آن‌ها کسب عناوین ارزشمند در رقابت‌های یونیورسیاد دو دوره اخیر بود. کما این که در یونیورسیاد کره جنوبی تیم ایران به عنوان نهمی رسید و امسال نیز در یونیورسیاد تایوان، تیم ایران موفق شد در میان ۱۴۴ کشور جهان به عنوان ارزشمندی دهمی برسد.

رییس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: در این دوره از رقابت‌های یونیورسیاد ۸۵ دانشجوی ایران شرکت داشتند که ۳۰ درصد کاروان ایران را دختران دانشجو تشکیل دادند و خوشبختانه نمایش بسیار خوبی داشتند که جا دارد از همکاری بخش‌های مختلف ورزش دانشگاهی و وزارت ورزش و کمیته المپیک نیز قدردانی کنیم.

صدیقی افزود: متاسفانه با مشکل تحرک نداشتن نسل جوان مواجه هستیم. در سال ۹۵ طبق آمار اخذ شده ۳۰ درصد دختران دانشجو و ۲۲ درصد پسران دانشجو هیچ فعالیت ورزشی در طول هفته نداشته‌اند که برای جلوگیری از این مشکل و بهبود آمار افزایش فضاهای ورزشی، گسترش فعالیت‌ انجمن‌های ورزشی و برنامه‌ریزی برای حضور هر چه بیش‌تر دانشجویان در فعالیت‌های ورزشی مورد تاکید قرار گرفت تا ان‌شاءالله به وضعیت مناسب در این بخش برسیم.

وی خاطرنشان کرد: هم‌چنین مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی نیز از دیگر اقداماتی بود که مورد توجه قرار گرفت و تعداد این مراکز امسال به ۸۰ مرکز خواهد رسید که در این مراکز ضعف‌های اسکلتی، قامتی و بدنی ورزشکاران و هم‌چنین مشکلاتی نظیر چاقی، صافی کف پا، گودی کمر و ... با بررسی‌های پزشکی مشخص می‌شود، سپس به دانشجویان راهکارهای پیشگیری و درمان آن‌ها داده خواهد شد، نتایج این ارزیابی‌ها نیز به زودی از سوی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در این مراسم محمد پورکیانی، مدیرکل تربیت‌بدنی وزارت علوم با گرامیداشت روز جهانی ورزش دانشگاهی و تبریک این روز به دانشجویان، گفت:‌ ورزش دانشگاهی در ایران پتانسیل بسیار بالایی دارد و نیازمند حمایت همه‌جانبه بخش‌های مختلف است. در بحث تامین فضاهای ورزشی هر چند اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم. در گذشته میزان سرانه فضاهای ورزشی یک متر و ۱۸ سانتی‌متر در دانشگاه‌ها بود که تا پایان امسال به یک متر و نیم خواهد رسید.

وی با اشاره به تجهیز ۱۰۰ خوابگاه به امکانات ورزشی، خاطرنشان کرد: دانشجویان ما زمان‌های زیادی را در خوابگاه‌های خود می‌گذارند بر همین اساس با حمایت‌های بسیار خوب مسوولان وزارت علوم ۱۰۰ خوابگاه را به امکانات ورزشی تجهیز کردیم و امسال نیز همین تعداد خوابگاه وسایل ورزشی و سالن بدنسازی مجهز می‌شوند تا دانشجویان هر چه بیش‌تر به سمت فعالیت‌های ورزشی سوق پیدا کنند.

مدیرکل تربیت‌بدنی وزارت علوم با اشاره به این که در دنیا توجه ویژه‌ای به بحث ورزش دانشگاهی و پتانسیل آن در حمایت از مدال‌آوری کشورها می‌شود، گفت: چند روز پیش رییس کمیته بین‌المللی المپیک در بازدید از یکی از دانشگاه‌های خارجی عنوان کرد ورزش دانشگاهی ظرفیت بسیار زیادی برای پیشرفت دارد و بر همین اساس IOC و فدراسیون جهانی ورزش دانشگاهی تفاهمنامه‌ای را به امضا رساندند تا هر چه بیش‌تر از ظرفیت‌های ورزش دانشگاهی استفاده کنند.

پورکیانی با تاکید بر حمایت تربیت‌بدنی وزارت علوم از توسعه انجمن‌های ورزشی در دانشگاه‌ها، گفت: انجمن‌های ورزشی به واسطه ارتباط نزدیکی که با دانشجویان دارند می‌توانند نقش ویژه‌ای در کشاندن آن‌ها به سمت فعالیت‌های ورزشی داشته باشند. در حال حاضر بیش از ۶۵۰۰ دانشجو عضو انجمن‌های ورزشی دانشگاه‌ها هستند و با توجه به حمایت ویژه مسوولان وزارت علوم از انجمن‌های ورزشی و تخصیص نیم میلیارد تومان به آن‌ها مطمئنا شاهد حضور هر چه بیشتر دانشجویان در این انجمن‌ها خواهیم بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار