دبیر فدراسیون وزنه برداری دلیل نگرفتن وقت مجدد سفارت آمریکا برای صالح چراغی و اقدام دبیر شورای عالی فنی برای رفتن به آمریکا را پاسخ داد.
غلامرضا سیاهپور در گفتگو با ایسنا درباره ی اینکه برای صالح چراغی ملیپوش وزنه برداری وقت سفارت جهت اخذ ویزای آمریکا نگرفته اند، بیان کرد: ترکیب تیم هشت نفر است اما چند نفر بیشتر در نظر گرفتیم تا اگر در بحث رکورد گیری و اخذ ویزا مشکلی به وجود آمد، جایگزین کنیم. ایوب موسوی جزو نفرات اصلی است اما در وزن صالح چراغی سه نفر حضور دارند.
او ادامه داد: از آنجا که او جزو نفرات ذخیره بود فکر می کنم این دلیل باعث شد ایوب موسوی را برای گرفتن وقت سفارت انتخاب کنند چرا که شانس گرفتن سکو و مدال را دارد.
سیاهپور در پاسخ به این پرسش که فکر میکند در مصاحبه دوم سفارت موسوی بتواند تایید شود، گفت: با رایزنی هایی که انجام دادیم انتظار داریم مسئله حل شود. فدراسیون خیلی این مسئله را پیگری کرد.
دبیر فدراسیون وزنه برداری در مورد علت گرفتن وقت سفارت برای کاظمینژاد دبیر شورای عالی فنی نیز گفت: او به عنوان مدیر تیم ملی وزنه برداری انتخاب شده و باید کنار تیم باشد. رایزنی ها را دارند انجام می دهند تا ببینیم نتیجه چه می شود.
سیاهپور در پاسخ به این پرسش که چرا در زمان مصاحبه نخست، کاظمی نژاد همراه تیم ملی اسمش رد نشد تا درکنار تیم ملی به دبی برود، تصریح کرد: این تصمیمی بود که فدراسیون بعدا گرفت!
انتهای پیام