وزارت صنعت، نوآوري و علوم استراليا اعلام كرد با آغاز بهرهبرداري از پروژههاي جديد، استراليا پيش از سال ۲۰۱۹ جاي قطر را به عنوان بزرگترين توليدكننده LNG در جهان ميگيرد.
به گزارش سيكينگ آلفا، وزارت صنعت، نوآوري و علوم استراليا اعلام كرد: اين كشور در آينده نزديك جاي قطر را به عنوان بزرگترين توليدكننده گاز طبيعي مايعشده جهان خواهد گرفت.
وي اعلام كرد: اتمام و بهرهبرداري از برخي پروژههاي در حال احداث اين امكان را براي استراليا فراهم خواهد كرد كه تا پيش از ماه ژوئن سال 2019 حجم صادرات LNG اين كشور از قطر فراتر رود.
در اين گزارش آمده است اتمام پروژههاي در حال احداث ظرفيت صادرات LNG استراليا را به 74 ميليون تن در سال افزايش خواهد داد.
در حال حاضر شركت شورن امريكا، ايپكس و رويال داچشل، در حال ساخت تأسيسات توليد LNG در استراليا هستند كه كار بهرهبرداري از پروژه شورن با نام ويتاستون آغاز شده و پروژههاي دو شركت ديگر نيز در سال 2018 به بهرهبرداري ميرسد.
بنا به اعلام دولت قطر مبني بر برنامه اين كشور براي افزايش قابل توجه توليد LNG به نظر ميرسد استراليا نخواهد توانست جايگاه بزرگترين صادركننده LNG جهان را براي مدت زيادي براي خود نگه دارد.