کد خبر: 874085
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۵
وزير صنعت:
وزير صنعت در نشستي با مسئولان و نمايندگان استان مركزي بر تقسيط بدهي آذرآب به تأمين اجتماعي و امور مالياتي و ترخيص مواد اوليه اين شركت بدون نياز به ضمانتنامه بانكي در گمرك تأكيد كرد.
وزير صنعت در نشستي با مسئولان و نمايندگان استان مركزي بر تقسيط بدهي آذرآب به تأمين اجتماعي و امور مالياتي و ترخيص مواد اوليه اين شركت بدون نياز به ضمانتنامه بانكي در گمرك تأكيد كرد. 
 
به گزارش شاتا، وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستاي حمايت از توسعه صنعتي و صنايع توليدي و اشتغالزاي كشور، حل و فصل موضوع پيش آمده براي كارگران دو كارخانه هپكو و آذرآب اراك در خصوص عدم‌پرداخت حقوق معوقه چندماهه آنها را در دستور كار خود قرار داده است كه برگزاري نشست وزير صنعت، معدن و تجارت با مسئولان و نمايندگان استان مركزي در همين راستا صورت گرفت. شركت آذرآب جزو واگذاري‌هاي اصل 44 و هپكو از جمله شركت‌هاي واگذار شده سال‌هاي گذشته است و كارگران اين دو كارخانه در روزهاي اخير چندين بار در اعتراض به عدم‌پرداخت حقوق معوقه چندماهه خود تجمع كرده و خواستار پيگيري و پرداخت مطالبات معوق شده بودند. 
    
تقسيط بدهي آذرآب به تأمين اجتماعي و امور مالياتي
در نشست مشترك وزير صنعت، معدن و تجارت با وزراي اقتصاد، تعاون، كار و رفاه اجتماعي، رئيس كل بانك مركزي، استاندار و نمايندگان استان مركزي در خصوص مشكلات شركت آذرآب، مقرر شد پس از برگزاري مجمع و تعيين تكليف مديريت اين شركت، اقداماتي به منظور تقسيط بدهي اين شركت به تأمين اجتماعي و امور مالياتي، ترخيص مواد اوليه شركت بدون نياز به ضمانتنامه بانكي در گمرك، پرداخت تسهيلات رونق توليد و جلوگيري از لغو قراردادهاي اين شركت انجام شود. همچنين نظارت سازمان خصوصي‌سازي بر تعهدات مالك هپكو به اجراي مفاد قرارداد واگذاري، پرداخت حقوق و دستمزد كارگران و پيگيري و نظارت بر قراردادهاي هپكو و ارائه گزارش روزانه در اين مورد از مهم‌ترين اقداماتي بود كه مقرر شد در خصوص هپكو انجام شود. محمد شريعتمداري در اين نشست آذرآب را افتخار صنعت كشور دانست و با اشاره به برگزاري مجمع عمومي و تعيين تكليف مديريت جديد توسط استاندار، تصريح كرد: پيگيري مديريت حرفه‌اي و فني و همچنين بخشودگي يا تقسيط جرايم و بدهي‌هاي تأمين اجتماعي اولويت‌هاي ديگر براي حل فوري مشكل پيش آمده هستند. 
    
سازمان خصوصي‌سازي بر تعهدات مالك هپكو نظارت كند
وي همچنين از سازمان خصوصي‌سازي خواست بر روند واگذاري هپكو به سرمايه‌گذار خصوصي تا حصول نتيجه نهايي نظارت كند و در اين باره افزود: تعهد مالك به پرداخت حقوق و دستمزد بايد توسط سازمان خصوصي‌سازي مورد نظارت كامل قرار بگيرد. 
    
دستور شريعتمداري براي پيگيري قراردادهاي هپكو و آذرآب
شريعتمداري در اين نشست به معاون امور صنايع خود دستور داد تمامي قراردادهاي موجود در شركت‌هاي هپكو و آذرآب را نظارت و پيگيري كند و با جديت تأكيد كرد: ارائه گزارش روزانه در اين خصوص ضروري است و آقاي صالحي‌نيا در راستاي حل و فصل قراردادهاي داراي مشكل اقدام كند. وزير صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بررسي ميزان واردات ماشين‌آلات راه‌سازي نيز گفت: بايد از واردات ماشين‌آلاتي كه توليد مشابه داخلي دارند، جلوگيري به عمل آيد تا شركت‌هايي مانند هپكو زيان نبينند. شريعتمداري انجام اقدامات مناسب در خصوص بدهي‌هاي مالياتي و تقسيط بدهي‌هاي تأمين اجتماعي را از جمله راهكارهاي حل و فصل مشكل دانست و بر ترخيص مواد اوليه شركت بدون نياز به ضمانتنامه بانكي در گمرك تأكيد كرد. 
    
تأكيد وزير اقتصاد بر بررسي صورتحساب‌هاي موجود آذرآب
همچنين وزير اقتصاد در اين نشست با تأكيد بر ترخيص كالاهاي مانده در گمرك متعلق به شركت آذرآب، گفت: تعيين حسابرس و بررسي وضعيت صورتحساب‌هاي موجود براي بورس بايد در دستور كار واقع شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار