وی ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده های داغدار این عزیزان اضافه کرد: تونل چری با مطالعه و نظارت یکی از شرکت های مهندسین مشاور مجرب ،توسط یکی از پیمانکاران توانمند استان در حال احداث می باشد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان خاطر نشان ساخت: ریزش توده سنگ و خاک در داخل تونل نبوده ، بلکه عوامل در حال اجرای بتن ریزی حفاظ ورودی تونل بودند تا در صورت شروع عملیات حفر تونل ، ازمخاطرات احتمالی جلوگیری بعمل آمده و عبور و مرور و عملیات اجرایی با ایمنی کامل صورت پذیرد که متأسفانه درحین انجام اقدامات پیشگیرانه مذکور،توده خاک و سنگ قسمت بالادست تونل ریزش می کند.
قاسمی ابراز داشت : با توجه به اینکه در سال گذشته قسمتی از تونل حفاری شد اما پس ازشروع بارندگیها و تعطیلی کارگاه ناپایداری هایی در قسمت ورودی تونل مشاهده شد، با توجه به جنس خاک منطقه و وجود آب فراوان در بافت آبرفتی این نقطه ، عملیات حفر تونل متوقف و اقدام به ایمن سازی 3 مرحله ای گردید که این مراحل شامل کاهش شیب ، ایجاد پله در ترانشه ورودی و ساخت حفاظ بتنی بوده است.
وی افزود: با دستور استاندارمحترم ، مسؤلین و مدیران دستگاههای اجرایی استان از جمله معاون محترم هماهنگی امور عمرانی استاندار، معاون محترم سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار ، مدیر کل راه و شهرسازی استان، جمعیت هلال احمر استان ، فرماندار محترم شهرستان کوهرنگ ، دادستان محترم شهرستان کوهرنگ ، نیروی انتظامی ، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ، مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری با حضور در محل حادثه امکانات و شرایط لازم را برای جستجوی فرد محبوس شده فراهم آوردند.
قاسمی در ادامه گفت : عملیات جستجوی فرد محبوس شده به دلیل خطر ریزش مجدد و مشکلات جاگیری و دسترسی ماشین آلات تا ساعت 2 بامداد روزچهارشنبه طول کشید که متأسفانه جسد سومین فوتی این سانحه نیز تحویل پزشکی قانونی گردید.
وی ادامه داد: در این سانحه دلخراش 4 نفر مصدوم شده اند که یک نفر از آنها در بیمارستان فارسان ، یک نفر در بیمارستان آیت الله کاشانی شهرکرد ، یک نفر در بیمارستان الزهراء اصفهان بستری گردیده اند و یکی از مصدومین نیز بعد از مداوا از بیمارستان ترخیص شده است.