کد خبر: 869889
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۹
آلوارو موراتا اسپانیا

آلوارو موراتا درباره دیدار حساس این هفته ایتالیا و اسپانیا به صحبت پرداخت.

به گزارش ایسنا و به نقل از گاتزتادلواسپورت، دو تیم ایتالیا و اسپانیا فردا شب در انتخابی جام جهانی برابر هم به میدان خواهند رفت.

آلوارو موراتا که سابقه بازی برای یوونتوس در فوتبال ایتالیا را در کارنامه دارد درباره این بازی حساس گفت: ایتالیا تیمی قدرتمند است که در تمام خطوط با برنامه ظاهر می‌شود. آن‌ها در خط دفاع تیم قدرتمندی هستند و مدافعان سرسختی دارند. درون دروازه هم جان لوییجی بوفون است که نیاز به توصیف ندارد. از نظر من او و کاسیاس بهترین دروازه‌بانان تاریخ هستند و قطعا شب سختی برابر او در پیش خواهیم داشت. خوش شانس بودم که هم با کاسیاس و هم با بوفون در یک تیم بازی کردم و تاثیر بالای بازی او را می‌دانم. به همین خاطر باید بگویم که فردا شب بازی دشواری برابر بوفون خواهیم داشت.

او در پایان درباره بازی در چلسی گفت: چلسی تیمی است که ایتالیایی بازی می‌کند و یکی از دلایل پیوستن من به این تیم نیز همین بود. حضور در چلسی فرصت خیلی خوبی برای من است که بهتر شوم و پیشرفت کنم. می دانم آن‌ها تلاش زیادی کردند تا من را از رئال بخرند و حالا باید خودم را اثبات کنم.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار