کد خبر: 869800
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷
رئیس دانشگاه تبریز در نشست معاونان آموزشی دانشگاه‌های سطح یک کشور:
رئیس دانشگاه تبریز گفت: حوزه آموزشی در دانشگاه‌ها به عنوان زیربنای آموزش عالی کشور است و از این رو ضروری است، تحول لازم در این راستا صورت گیرد.
محمدرضا پورمحمدی  در نشست معاونان آموزشی دانشگاه‌های سطح یک در دانشگاه تبریز ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان اظهار داشت: بستر و خمیرمایه دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه نسل سوم و چهارم که این روزها از آن نام برده می‌شود، مبحث آموزش است.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت حوزه آموزشی در دانشگاه‌ها به عنوان زیربنای آموزش عالی کشور افزود: زمانی مدارک تحصیلی دانشگاه‌های کشور در جهان اعتبار بالایی داشت ولی با رشد بی‌رویه و کمی آموزش فارغ التحصیلان پاره‌ای از مراکز از مهارت و دانش لازم برخوردار نیستند.

رئیس دانشگاه تبریز اضافه کرد: برای رقابت با سایر دانشگاه‌های منطقه و جهان باید دوباره به افزایش کیفیت آموزش توجه ویژه کرد. البته دانشگاه‌های بزرگ نباید با سخت‌گیری‌ها، خود را در خصوص پذیرش دانشجو محدود کنند اما برخی بدون حساب و استاندارد دانشجو پذیرش کنند.

معاون آموزشی دانشگاه تهران و دبیر اجرایی نشست معاونان آموزشی دانشگاه‌های سطح یک،  نیز در این نشست با اشاره به دستورهای جلسه این همایش گفت: موضوع ارجاع شده از چهاردهمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های سطح یک با عنوان اجرای آیین‌نامه های اخیر معاونت آموزشی وزارت عتف و چالش‌های پیش رو، به ویژه تمدید سنوات و چگونگی گذراندن رساله و پایان‌نامه‌ها از جمله دستور جلسه این نشست است.

سیدحسین حسینی، لزوم بازنگری در آیین‌نامه‌ها و پذیرش دانشجو در دوره دکتری، جذب، ارتقا و استعداد درخشان را از دیگر موارد مطروحه در نشست عنوان کرد و افزود: لزوم بازنگری در مقررات پذیرش بدون آزمون در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری استعداد درخشان و آموزش‌های مجازی نیز از مواردی است که نیاز به بررسی دارد.

معاون آموزشی دانشگاه تبریز نیز در این نشست، ضمن مهم خواندن  چنین نشست‌هایی گفت: بر اساس اولویت‌بندی اعلام شده، سعی می‌شود تا اجرای آیین‌نامه‌های وزارت عتف، لزوم بازنگری در آیین‌نامه‌های پذیرش دانشجویان دکتری و پذیرش بدون آزمون، سه اولویت این نشست بوده و موارد دیگر بر اساس اهمیت و فوریت بررسی خواهند شد.

محمدتقی اعلمی افزود: در کنار بحث‌های جدی بررسی موارد آموزشی، تبریز گردی و آشنایی با مفاخر و مشاهیر و مکان‌های تاریخی از دیگر برنامه‌های جنبی این نشست است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها