منصور برزگر با بیان اینکه قطعا نتیجه کسب شده در رقابت های جهانی قابل قبول نیست به خبرنگار مهر گفت: موضوع در جلسه شورای فنی با توجه به گزارش کادر فنی بررسی می شود.
وی ادامه داد: تیم اعزامی به رقابت های جهانی تیم بیرون آمده از دل فرایند انتخابی بود و فدراسیون و شورای فنی به همراه کادر فنی، پای این فرایند ایستادند و باز هم می ایستند. فراموش نکنیم کاری که کشورهای مقتدر کشتی دنیا از چهل سال قبل آغاز کردند ما به تازگی شروع کردیم.
دارنده مدال طلای جهان تأکید کرد: در هر حال کشتی گیران با تجربه ای مثل نصیری، حسین خانی، احسان پور و حتی امیر محمدی و پیمان یاراحمدی به رغم تجربه حضور در میادین مهم بین المللی اصلا در حد انتظار کشتی نگرفتند که این موضوع در شورای فنی با جدیت بررسی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: فارغ از حسن یزدانی که دلاورانه و جنگنده به مصاف رقبای خود رفت و جایگاه بالای خود را نشان داد، فقط در سنگین وزن عملکرد نسبتا مناسبی داشتیم. محبی می تواند در آینده حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.
نایب قهرمان المپیک تاکید کرد: همانطور که کادر فنی در تاکتیک و تکنیک مبارزه نفرات بازنده نقش داشته در موفقیت حسن یزدانی هم نقش داشته و توانسته روند این موفقیت خود را در اوزان مختلف حفظ کنند.
دارنده مدال طلای جهان در پایان خاطر نشان کرد: باز هم تاکید می کنم تمامی ابعاد این ناکامی توسط شورای فنی مورد بررسی قرار می گیرد ولی نباید با یک شکست افتخارات کسب شده در سال های اخیر در کشتی فراموش کنیم. البته باید از این نتایج به بهترین شکل برای برطرف کردن نقایص استفاده کرد.