
مردم نبایست برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق دیگر بروند و باید خدمات را در همان مناطق خود دریافت کنند.
به گزارش جوان آنلاین، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه اظهار داشت: در طول سه سال و نیم گذشته بالغ بر ۴۰۰ هزار متر در حوزه زیرساخت های بهداشتی و درمانی در استان اصفهان، توسعه و بازسازی صورت گرفته است.
علیرضا یوسفی گفت : امسال نیز بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد که ۶۵ درصد آن به شهرستان ها تخصیص داده شد وطبق آمار مرکزاستان اصفهان از لحاظ استحکام زیرساخت ها، در کشور پیشتاز محسوب میشود.
وی اعلام کرد: سمت حرکت ما در دولت یازدهم و به دنبال آن دولت فعلی محرومیت زدایی و توجه به مناطقی است که دارای اهمیت استراتژیک است، همچنین مردم نبایستی برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق دیگر بروند و باید خدمات را در همان مناطق خود دریافت کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: نخستین جشنواره عمران سلامت دانشگاه در شهریورماه به مدت سه روز در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود که در این جشنواره گوشهای از فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای زیرساخت های بهداشتی و درمانی همچنین اجرای تحول نظام سلامت در تمامی مناطق استان ارائه می شود.