کد خبر: 868494
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۱
يكي از مؤسسات اعتباري كه به تازگي دچار مشكل شده، در طرحي عجيب تلاش مي‌كند با پرداخت سود ۲۳ درصد سپرده جذب كند، آن هم زماني كه مهر تأييد ادغام را گرفته است، بدين ترتيب به نظر مي‌رسد در اقتصاد دولتي و نفتي ايران ارائه مجوز بانك‌ها و مؤسسات خصوصي يك اشتباه استراتژيك بوده است زيرا شاهد جنگ قيمتي در نرخ سود ميان بانك‌ها و مؤسسات هستيم كه دود اين جنگ به چشم اقتصاد ايران و مردم مي‌رود.
به گزارش تسنيم، مؤسسه ای كه طبق اعلام بانك مركزي بناست با دو مؤسسه ديگر ادغام شود، طرح جديدي براي جذب سپرده به مردم معرفي كرده است، آن هم در حالي كه طي ماه‌هاي اخير حجم بالايي از سپرده‌گذاران آن به دليل شايعات ايجاد شده در فضاي مجازي راهي شعب و خواستار دريافت سپرده هايشان شده‌اند و اين روال كماكان هم ادامه دارد.
در اين مؤسسه اعتباري كه اين روزها مردم براي دريافت سپرده‌هايشان بايد صبوري زيادي به خرج دهند اعلام شده كه بالاترين سود بانكي به سپرده‌گذاران پرداخت مي‌شود آن هم درحالي كه بانك مركزي همين ديروز تأكيد كرد بانك‌ها بايد به نرخ‌هاي مصوب شوراي پول و اعتبار پايبند باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار