کد خبر: 860147
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۹
علیرضا فغانی

داور بین المللی فوتبال ایران درباره عملکرد تیم داوری ایران در جام کنفدراسیون‌ها گفت: خوشبختانه عملکرد خوبی داشتیم و کارشناسان از ما رضایت داشتند.

به گزارش ایسنا، تیم داوری ایرانی شامل علی‌رضا فغانی، محمدرضا منصوری و رضا سخندان در جام کنفدراسیون‌ها قضاوت کردند و با این وصف، بخت زیادی برای حضور در جام جهانی دارند. فغانی و منصوری بعد از بازگشت به ایران در نشست خبری حاضر شدند تا پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشند. در ابتدای این نشست، مهدی تاج، از تیم داوری ایرانی تقدیر کرد. در ادامه صحبت‌های این دو نفر را می‌خوانید (این خبر به‌روز می‌شود):

علی‌رضا فغانی که چند روز قبل دیدار تیم‌های پرتغال و شیلی را در جام کنفدراسیون‌ها قضاوت کرده بود، در نشست خبری اظهار کرد: جام کنفدراسیون‌ها آخرین تورنمنتی بود که باید قبل از جام جهانی در آن شرکت می‌کردیم و خوشبختانه عملکرد خوبی داشتیم و کارشناسان از ما رضایت داشتند. امیدوارم در تک بازی‌های جام جهانی عملکرد خوبی داشته باشیم تا بعد از سال‌ها در جام جهانی یک گروه کامل در این مسابقات از ایران وجود داشته باشد.

او درباره استفاده از سیستم ویدئو چک هم گفت: فیفا نمی‌خواهد مانند والیبال تیم‌ها درخواست ویدیو چک بدهند و داوران این کار را انجام دهند. یک مرکز خارج از زمین، بازی را کنترل می‌کند. گل‌ها، خطاها، پنالتی و حتی اشتباه داوران در کارت دادن را هم کنترل می‌کند. کمک داور ویدئویی بدون درخواست داور اطلاعات را آنالیز می‌کند و به اطلاع داور می‌رساند. خود ما هم از این موضوع استقبال کردیم چرا که گاهی مواقع با یک اشتباه، یک تیم ضرر بزرگی می‌کند. در بازی ایرلند و فرانسه قبل از جام ٢٠١٠ این موضوع را دیدیم.

تاج: داوری کشور باید به این عزیزان ببالد

رئیس فدراسیون فوتبال هم در نشست خبری اظهار کرد: این یک توفیق برای فدراسیون است که بازی‌های مهم دنیا را سوت بزنیم. وضع فوتبال در هر زمینه‌ای خوب است. در بحث داوری اتفاق خوبی بود که آقایان فغانی، منصوری و سخندان چهار اتفاق بسیار مثبت را رقم زدند. این به اقتدار داوری کمک می‌کند. الان اولین تیم الیت آسیا را داریم. امروز هم دوستان ما به فرودگاه رفتند. اگر ارج بدهیم این کار ارزشمند ادامه پیدا می‌کند. فوتبال اگر چشم خود را ببندد به سمت سکون می‌رود. من از اصحاب رسانه ممنونم که نمایش می‌دهید و به اطلاع مردم می‌رسانید. داوری کشور باید به این عزیزان ببالد. تلاش ما در فدراسیون این است که بن کارهای مثبت را ببینیم.

او ادامه داد: من از این داوران متشکرم و تلاش می‌کنیم یک جلسه تقدیر از داوران هم شنبه هفته آینده داشته باشیم. کار بسیار خوبی که آقای فغانی رقم زد این بود که این کار برای کشور است و به ایرانی بودن خودمان می‌بالیم. وقتی تیم ایران به عنوان دومین تیم به جام جهانی صعود می‌کند، به خود می‌بالیم. وقتی فوتسال و فوتبال ساحلی سوم جهان می‌شوند به خود می‌بالیم. از این که در رنکینگ تیم‌های ملی بیست و سوم شدیم هم به خود می‌بالیم. اگر خدا بخواهد، در المپیک هم حاضر می‌شویم.

ادامه دارد ...

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار