
به گزارش خبرنگار اما، اين پرونده 17 اسفندماه سال گذشته براي رسيدگي به پايگاه چهارم پليسآگاهي تهران فرستاده شد. شاكي كه زني جوان بود، به مأموران كلانتري 127 نارمك خبر داده بود كه مدير املاك ياس از او كلاهبرداري كردهاست. او در شرح ماجرا گفت: مدتي قبل بين نيازمنديهاي روزنامه، به دنبال خانهاي براي رهن بودم كه متوجه شدم، آپارتماني در تهرانپارس شرايط مناسبي دارد. بعد با شمارهاي كه در آگهي درج شده بود، تماس گرفتم. مردي كه گوشي را برداشت گفت كه مدير يك بنگاه در خيابان مسيل جاجرود است. من آدرس بنگاه راكه نامش ياس بود، گرفتم و به آنجا رفتم. مدير بنگاه كه مردي جوان بود، گفت كه آپارتمان متعلق به خودش است و قصد دارد آن را به صورت رهن كامل بدهد. بعد از ديدن خانه و توافق بر سر قيمت، قولنامه يكساله را تنظيم كرديم. من پول را به حساب مدير بنگاه ريختم و چند روز بعد به آنجا اسبابكشي كردم.
شاكي ادامه داد: چند روز از ماجرا گذشته بود تا اينكه يكنفر زنگ خانه را زد. او خودش را مالك خانه معرفي كرد و گفت كه خانه را به مدير بنگاه در قبال دريافت ماهي 2ميليون تومان اجاره داده است! بعد از آن بود كه راهي بنگاه شدم، اما فهميدم كه آنجا تعطيل شده و از مدير آن هم خبري نيست.
بعد از مطرح شدن شكايت، كارآگاهان راهي خيابان مسيلجاجرود شدند و در اين باره تحقيق كردند. مالك بنگاه گفت كه دوماه قبل مغازهام را به مردي 30 ساله به نام فرشاد. الف اجاره دادم. فرشاد قرار بود كه مغازه رنگفروشي داير كند، اما حالا فهميدم كه او كلاهبردار بوده و بدون اطلاع محل را تخليه و فرار كرده است. كارآگاهان همچنين متوجه شدند كه بنگاه فاقد مجوز قانوني بوده و به صورت غيرمجاز فعاليت ميكرده است.
در شاخه ديگري از بررسيها معلوم شد كه فرشاد از مجرمان سابقهدار است كه در پنجسال گذشته بارها به اتهام كلاهبرداري، سرقت، جعل و صدور چك بلامحل به زندان افتاده است. او آخرين بار با تأمين قرار قانوني از زندان خارج شده و متواري شدهبود.
وقتي مأموران پليس براي بازداشت متهم راهي خانهاش شدند، فهميدند كه او از محل متواري شده است. سرانجام آخرين مخفيگاه وي در افسريه شناسايي و چهارم تيرماه بازداشت شد.
فرشاد در اولين بازجوييها به جرمش اعتراف كرد و گفت: به اين شيوه از افراد ديگري هم كلاهبرداي كردهام. او گفت: ابتدا خانههايي با موقعيت مناسب را به صورت ماهانه اجاره ميكردم. بعد در روزنامه آگهي رهن ميدادم و زماني كه مشتري آنجا را رهن ميكرد، پولش را ميگرفتم و پا به فرار ميگذاشتم تا اينكه گرفتار شدم. بعد از اعتراف متهم كارآگاهان موفق شدند، افراد ديگري كه به همين شيوه هدف كلاهبرداري قرار گرفتهبودند را شناسايي كنند. متهم هم در مواجهه حضوري به كلاهبرداري از اين افراد، اعتراف كرد. سرهنگ كارآگاه فخرالدين افراسيابي، رئيس پايگاه چهارم پليسآگاهي تهران بزرگ از افرادي كه به اين شيوه از طرف مدير املاك ياس هدف كلاهبرداري قرار گرفتهاند، درخواست كرد براي شناسايي متهم پرونده و پيگيري شكايت به پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ در سيدخندان – خيابان ابوذر غفاري مراجعه كنند.