کد خبر: 856713
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۳
تفاهم با فدراسیون ژاپن

در دیدار روسای فدراسیون فوتبال ایران و ژاپن، طرفین قرارداد همکاری امضا کردند.

به گزارش ایسنا، در نشستی که ظهر امروز (سه‌شنبه) میان مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال ایران و کوهوز تاشیما رییس فدراسیون فوتبال ژاپن در محل آمفی تئاتر مرکز تیم‌های ملی برگزار شد، طرفین یادداشت تفاهم امضا کردند.

مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال ایران در این جلسه که علی کفاشیان، محمدرضا ساکت و امید جمالی هم در آن حضور داشتند عنوان کرد: من ژاپن را نقطه استاندارد در فوتبال آسیا می‌دانم. ایران، ژاپن، چین و کره‌جنوبی می‌توانند در کنفدراسیون فوتبال آسیا تاثیرگذار باشند و نیاز است اصلاحاتی در برخی موارد در کنفدراسیون فوتبال آسیا صورت گیرد.

وی ادامه داد: فدراسیون‌ها مشکل جدی مالی دارند و به همین دلیل کنفدراسیون باید حمایت ویژه‌ی داشته باشد. ما نامه‌ای به کنفدراسیون درباره مسائل مالی می‌نویسیم و رونوشت آن را به ژاپن می‌دهیم.

کوهوز تاشیما، رییس فدراسیون فوتبال ژاپن هم در این جلسه گفت: ما باید از ایران توسعه همه جانبه را یاد بگیریم و از این همکاری و گسترش آن بسیار سپاسگزاریم. برخی کشورها تاثیری در فوتبال آسیا ندارند اما بعضی کشورها تاثیر زیادی دارند و باید از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا بیشتر تقویت شوند تا توانایی صعود از مرحله نخست جام‌جهانی را به دست بیاورند. ژاپن همیشه پیگیر دریافت حقوق بیشتر برای کشورهای حاضر در جام جهانی بوده است.

وی افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا در حال تغییر استراتژی بازاریابی است و به نظرم ما باید در این زمینه با همکاری با فدراسیون‌های دیگر، نسبت به دریافت حقوق فدراسیون‌ها پیگیری لازم را انجام دهیم.

به گزارش ایسنا، هدف از این جلسه، امضای تفاهم‌نامه همکاری میان فدراسیون فوتبال ایران و ژاپن و تقویت روابط میان این دو کشور بود و اعتبار آن از زمان امضا یک سال است. این تفاهم نامه به صورت خودکار برای سال‌های بعد تمدید می‌شود مگر اینکه هر یک از طرفین یک ماه قبل از خاتمه تفاهم‌نامه مراتب پایان تفاهم‌نامه را به طرف دیگر اعلام کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار