کد خبر: 856573
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۷
مدير كل فرهنگي و هنري آموزش و پرورش با بيان اينكه در تابستان امسال ۲۵ هزار پايگاه اوقات فراغت دانش‌آموزي در كشور فعاليت مي‌كنند، گفت: دانش‌آموزان مي‌توانند از اول لغايت هفتم تير ماه در سامانه الكترونيكي اوقات فراغت ثبت‌نام كنند.
مهدي علي‌اكبرزاده، مدير كل فرهنگي و هنري وزارت آموزش و پرورش با اشاره به فعاليت پايگاه‌هاي تابستاني اوقات فراغت دانش‌آموزان اظهار داشت: سامانه الكترونيكي اوقات فراغت دانش‌آموزان راه‌اندازي شده است و دانش‌آموزان مي‌توانند از اول لغايت هفتم تير ماه در اين سامانه، رشته‌هاي مورد علاقه خود را براي گذراندن اوقات فراغت در پايگاه‌هاي تابستاني انتخاب كنند.  
 
وي ادامه داد: شهريه‌ها متناسب با موقعيت محل تحصيل دانش‌آموزان متغير است و براي نمونه دانش‌آموزاني كه تمايل به انتخاب رشته‌هاي فني دارند بايد هزينه آن را پرداخت كنند، اما ممكن است رشته‌اي نياز به پرداخت هزينه نداشته باشد.
مدير كل فرهنگي و هنري وزارت آموزش و پرورش گفت: شهريه‌هاي تعيين شده براي گذران اوقات فراغت دانش‌آموزان پايين‌تر از حد معمول است؛ ضمن اينكه ۲۵ هزار پايگاه تابستاني امسال در آموزش و پرورش فعال هستند.
 
به گزارش «ايلنا» علي‌اكبرزاده در خصوص نظارت بر فعاليت‌هاي پايگاه‌هاي تابستاني، با تأكيد بر اينكه پايگاه‌هاي اوقات فراغت تابستاني دانش‌آموزان تحت نظارت آموزش و پرورش است، خاطرنشان كرد: يكي از علل طراحي سامانه اوقات فراغت تابستاني دانش‌آموزان بحث نظارت است؛ چراكه در اين سامانه به صورت آنلاين و الكترونيكي در جريان كم و كيف پايگاه‌هاي تابستاني قرار مي‌گيريم، اما در عين حال اگر دانش‌آموزان يا والدين آنها پيشنهادات و انتقاداتي داشته باشند، همكاران فرهنگي در آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق به اين موضوع رسيدگي مي‌كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار