کد خبر: 856089
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز:
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز گفت: سخت افزارها و ساختارهای رویداد جهانی "تبریز 2018" در حال تقویت و روزآمدی است.
حجت الاسلام احمد حمیدی در ویژه برنامه جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) در جمع شهروندان تبریز با بیان اینکه برای برگزاری هر چه بهتر این رویداد، دست یاری به همه شهروندان تبریزی دراز کرده ایم، اظهار داشت: با بخش های گوناگون مدیریت شهری در ارتباط هستیم تا زمینه اعتلای تبریز را در همه حوزه ها به بهترین شکل ممکن فراهم سازیم.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ و هنر تلاش خواهیم کرد تا زمینه نمایش المان های مرتبط با موضوع فرهنگ و هنر را در تبریز فراهم کنیم تا تبریز از جلوه های بصری مناسب تری بهره مند باشد. این المان ها البته واجد ویژگی هایی از تبریز 2018 و نیز مظاهر فرهنگی و هویتی این شهر خواهد بود.

معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تبریز خاطر نشان کرد: ما مسئولیت داریم تا همه شهروندان را نسبت به این مسئله آگاه کنیم و زمینه پذیرش عمومی این موضوع را در افکار عمومی و میان شهروندان به شکلی گسترده فراهم نماییم.

حمیدی ادامه داد: در جشنواره دهم تابستانی تبریز، این موضوع از طریق جنگ های محلات و جشن های شبانه محقق خواهد شد و مخاطبان چندصدهزارنفری این برنامه ها از جزییان آن مطلع خواهند شد.

این ویژه برنامه با اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی، در شادباش میلاد امام حسن مجتبی و نیز پاسداشت شهدای ترور و مدافع حرم همراه بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها