کد خبر: 854219
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸
استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به انتخاب تبریز به‌عنوان مقصد گردشگری جهان اسلام در سال 2018، گفت: انتخاب تبریز به‌عنوان مقصد گردشگری جهان اسلام در سال 2018 فرصتی مناسب برای ارتقاء بهره وری از ظرفیت های موجود و قابل توسعه بوده و لازم است با توجه به نزدیک شدن به آن، آهنگ حرکت در مسیر 2018 سرعت بیشتری یابد.

اسماعیل جبارزاده با بیان اینکه انتخاب تبریز به‌عنوان مقصد گردشگری جهان اسلام در سال 2018 فرصتی مناسب برای جهانی‌سازی نام تبریز بوده، اظهار داشت: علاوه بر این مسئله، تحقق تبریز 2018 برای تعاملات و ارتباطات فرهنگی میان مردم و فرهیختگان مهم بوده و مسلما باید همه دستگاه‌های دولتی و تشکل‌های مردمی، تمام امکانات خود را برای برگزاری تبریز2018 بسیج کنند.

وی خاطرنشان کرد: بايد در سال 97 ظرفیت‌های این شهر ظهور و بروز پیدا کند و در تحقق این رخداد بزرگ، باید از تمام امکانات موجود برای بازآرایی جاذبه‌ها و توانمندی‌های تاریخی و فرهنگی استان آذربایجان‌شرقی استفاده شود.

جبارزاده با تأکید بر اینکه تحقق این رویداد نیازمند عزم ملی و مشارکت همه دست‌اندرکاران و مجموعه‌های کاری است، افزود: دستگاه‌های ذی‌ربط در این راستا باید با همکاری و همدلی به‌ صورت عملیاتی و جدی پای‌کار بیایند.

وي با بیان اینکه در راستای تحقق این رویداد، باید با پیش‌بینی برنامه‌های مناسب از نتایج مؤثر آن در جامعه بهره‌مند شویم، ادامه داد: برنامه‌های تبریز 2018 باید با سرعت تمام پیش برود و در این مسیر هرکسی که کوتاهی و قصور نماید، باید عذرش بلافاصله خواسته شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار