کد خبر: 853307
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹
دبیر کمیسیون ماده پنج استان مرکزی خبر داد:
دبیر کمیسیون ماده پنج استان مرکزی گفت: برای نخستین بار طرح ساخت پیاده راه در محدوده منطقه مرکزی شهر اراک اجرایی می‌شود.

مجید شارقی دبیر کمیسیون ماده پنج استان مرکزی در نشست کمیسیون ماده پنج استان مرکزی اظهار کرد: باهدف ساماندهی محدوده میدان مرکزی شهر اراک، طرح احداث پیاده راه در این ناحیه حدفاصل میدان هفت‌تیر تا میدان شهدا به تصویب کمیسیون ماده پنج استان مرکزی رسیده و اجرایی خواهد شد.

وی افزود: زیباسازی منظر شهری، کاهش ترافیک و آلودگی هوا، ایجاد نظم و انضباط بیشتر در محدوده مرکز شهر و ایجاد بستر مناسب برای گردشگری ازجمله امتیازات اجرای طرح‌های ویژه مناطق مرکزی شهرهای بزرگ و همچنین شهرها و روستاهای دارای بافت تاریخی است، امیدواریم با اجرای هرچه بیشتر سریع‌تر این پروژه بتوانیم به سهم خود در توسعه متوازن شهری اراک به‌عنوان مرکز استان مرکزی و الگوی شهری سایر نقاط این استان بکوشیم.

علی بیات مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی نیز در این رابطه خاطرنشان ساخت: یکی از طرح‌های ارزشمند و راهبردی شهری اراک که در آخرین جلسات کمیسیون ماده پنج استان به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی به تصویب رسید، طرح احداث پیاده راه در محدوده مرکزی این شهر بود که قطعاً با توجه به امتیازاتی که درزمینهٔ ترافیکی، مبلمان شهری، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری و... می‌تواند با خود به ارمغان بیاورد، حائز اهمیت است.

وی افزود: در راستای توجه به مقوله ارزشمند گردشگری و ارتقاء شاخص‌های فرهنگی _ اجتماعی شهری استان مرکزی، طرح‌های پیاده راه خیابان امام خمینی (ره) شهر ساوه، پارک جامع شهر شازند، آرامگاه پروفسور حسابی تفرش، توسعه مصلی شهر اراک و طرح ویژه شهر نراق در کمیسیون تخصصی ماده پنج استان تصویب‌شده و در دست اقدام و یا اجرا است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها