کد خبر: 851538
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۲
روابط عمومی ستاد مرکزی انتخاباتی حجت‌الاسلام دکتر رئیسی در استان اصفهان :
به اطلاع مردم شریف وشهید پروراصفهان می‌رساند ، در این برهه حساس هستند افرادی که بخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و برای اختلاف افکنی وایجاد درگیری بین طرفداران مسائل امنیتی را برای طرفین درست نمایند .

مدیرروابط عمومی ستاد مرکزی انتخاباتی حجت‌الاسلام دکتر رئیسی دراستان اصفهان، طی بیانیه‌ای خواستار رسیدگی نیروی انتظامی فرد یا افراد مقرض در خصوص بداخلاقی های تبلیقاتی و پاره کردن بنرهای حجت‌الاسلام دکتر رئیسی و بنرهای نصب شده رقیب در سطح شهر و استان اصفهان شناسایی شوند.

سعید عرفان منش با اشاره به صرف هزینه های بالا توسط  مردم علاقه مند به حجت الاسلام دکتر رئیسی این ستاد طی بیانیه‌ای خواستار پیگیری مسؤولان انتظامی در خصوص پیدا کردن مسبب صدمه زدن به بنرها و پوسترها تبلیغاتی حجت‌الاسلام رئیسی و خصوصاً بنرهای رقیب در سطح شهر و استان اصفهان شد.

وی بااشاره به اقدامات تخریبی گسترده علیه بنرها و تبلیغات حجت‌الاسلام  دکتررئیسی در سطح شهر و استان از جمله پاره کردن و آتش زدن این بنرها، از هرگونه اقدام تخریبی علیه بنرهای حجت‌الاسلام روحانی در سطح شهر و استان اعلام برائت کرده و خواستار پیگیری سریع نیروی انتظامی به این موضوع  شد.

عرفان منش تاکید کرد : همان‌گونه که چند روز قبل طی نامه‌ای رسمی به مسؤولان ذیصلاح ارسال گردید،خواستار بررسی و پیگیری سریع موضوع صدمه زدن به بنرهای حجت‌الاسلام روحانی و مشخص شدن مسبب این اقدامات زشت شده است در خصوص تبلیغات نامزدهای رقیب و یا تبلیغات غیرقانونی برای حجت‌الاسلام رئیسی به هیچ عنوان مورد تأیید ستاد مرکزی نبوده و هیچ‌گونه نقشی در شکل‌گیری آن نداشته است وهرگونه افترا و تهمت رابه شدت تکذیب می نماید.

مدیرروابط عمومی ستاد مرکزی انتخاباتی حجت‌الاسلام دکتر رئیسی دراستان اصفهان به اطلاع مردم شریف  وشهید پروراصفهان می‌رساند ، در این برهه حساس هستند افرادی که بخواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند و برای اختلاف افکنی وایجاد درگیری بین طرفداران مسائل امنیتی را برای طرفین  درست نمایند .

عرفان منش درپایان با تاکید بر این که رقیب با بدنام کردن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی قصد دارد امید مردم را نسبت به انتخابات ضعیف کند تا در فضای مشارکت حداقلی، انتخابات را به نفع خود تمام نمایند و از مردم، اصلاح خواسته می شود با حضورهمجانبه خود
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار