کد خبر: 851328
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۹
یک نماينده اصلاح‌طلب مجلس با بيان اينكه با ابلاغ نشدن برنامه ششم توسعه، افزايش حقوق بازنشستگان اجرا نشده است، گفت: برنامه ششم بايد يك تا دو ماه پيش ابلاغ مي‌شد اما دولت به خاطر انتخابات دست نگه‌داشته‌ است.
یک نماينده اصلاح‌طلب مجلس با بيان اينكه با ابلاغ نشدن برنامه ششم توسعه، افزايش حقوق بازنشستگان اجرا نشده است، گفت: برنامه ششم بايد يك تا دو ماه پيش ابلاغ مي‌شد اما دولت به خاطر انتخابات دست نگه‌داشته‌ است.
رئيس‌جمهور با گذشت ۵۰ روز از سال ۹۶ و به‌‌رغم ابلاغ قانون برنامه ششم توسعه از سوي رئيس مجلس شوراي اسلامي هنوز اين قانون را براي اجرا   ابلاغ نكرده است. بايد ديد واكنش علي لاريجاني رئيس پارلمان و ديگر نمايندگان مجلس دهم به اين تخطي از قانون چيست؟
 علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي 28 اسفند 95 قانون برنامه ششم توسعه را به حسن روحاني رئيس‌جمهور ابلاغ كرده ولي به‌دليل اينكه رئيس‌جمهور ظاهراً برنامه ششم را قبول ندارد، هنوز اين قانون را به سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌هاي اجرايي ابلاغ نكرده است.
اسناد روزنامه رسمي كشور هم نشان مي‌دهد به‌رغم انتشار قانون برنامه ششم توسعه در تاريخ 21 فروردين 96 در روزنامه رسمي و ابلاغيه علي لاريجاني رئيس مجلس به رئيس‌جمهور، آقاي حسن روحاني خلاف رويه گذشته كه قوانين ابلاغي به رئيس‌جمهور را به دستگاه مسئول ابلاغ مي‌كرد، قانون برنامه ششم را هنوز ابلاغ نكرده است و كشور طي دو ماه اول سال 96 بدون برنامه اداره مي‌شود.
در این خصوص مسعود رضايي در گفت‌وگو با تسنيم در ارتباط با وضعيت ابلاغ و اجراي برنامه ششم توسعه توسط دولت اظهار كرد: كار برنامه ششم پيش از عيد تمام شد و مجلس آخرين نظر خود را در اين خصوص ارائه داد و بر اين اساس به شوراي نگهبان رفت و اين شورا نيز در فرصت 10 روزه پاسخ خود را ارائه داد.
وي افزود: پاسخي كه شوراي نگهبان در اين باره ارائه داد، تغييرات زيادي با آن چيزي كه مجلس ارائه داده بود نداشت و تنها در جزئياتي مانند جايگزيني كلمات لاتين به‌جاي فارسي آن‌چنان ايراد چشمگيري نداشت.
 بر اين اساس اين ايرادات نيز ظرف مدت دو تا سه روز رفع شد و مجدد به شوراي نگهبان فرستاده شد و تا آنجا كه ما در جريان هستيم ديگر مشكلي نبود و موضوع تمام شد.
 با ابلاغ نشدن برنامه ششم توسعه تغيير حقوق بازنشستگان اجرا نشد
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به دلايل تأخير در اجراي اين برنامه ادامه داد: با توجه به تعطيلات عيد و ساير تعطيلات موجود ما متوجه نشديم كه اصلاً به دولت اعلام شده است يا دليل خاصي دارد كه اعلام‌نشده يا ايراد خاصي دارد.
وي در واكنش به اينكه برنامه ششم بايد بيش از دو ماه پيش ابلاغ مي‌شد، گفت: قاعدتاً بايد ابلاغ مي‌شد تا برخي از تغييرات مانند تغيير حقوق بازنشستگان و برخي از موارد كه به عينه روشن بود اعمال مي‌شد. يك تا دو ماه از (فرصت) آن گذشته اما صحبتي نشده است و جاي سؤال دارد. رضايي در پاسخ به اين سؤال كه چرا مجلس خود موضوع ابلاغ برنامه ششم را از دولت پيگيري نكرده است، اظهار كرد: مجلس با توجه به موضوع برگزاري انتخابات و تعطيلات وسط هفته‌اي فرصتي برايش پيش نيامده است.
وي گفت: بعد از اين هفته و برگزاري انتخابات كه وضعيت رياست جمهوري مشخص مي‌شود دوباره اين بحث مهم مطرح مي‌شود. رضايي افزود: بنده حدس مي‌زنم كه شايد دولت منتظر است تا تكليف خود براي دور بعدي رياست جمهوري مشخص شود ( تا برنامه ششم را ابلاغ كند).
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار