کد خبر: 850911
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل:
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: جمعیت هلال احمر استان اردبیل در برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی مشارکت فعالانه خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل،بهرام غیبی در دیدار با مدیرکل کتابخانه های عمومی و ستاد برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی استان اظهار داشت: در این جشنواره هلال احمر استان اردبیل مشارکت کرده و این برنامه فرهنگی قدمی مهم در راستای ترویج فرهنگ رضوی و کتابخوانی است.

وی کتاب و کتابخوانی را موجب ارتقای سطح مهارتهای زندگی و آگاهی‌های عمومی قلمداد کرده و گفت: کتابخوانی باعث افزایش آگاهی و در نتیجه بهره گیری از مهارتهای اجتماعی در زندگی افراد می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان به همکاری این جمعیت در جشنواره رضوی سال 95 اشاره کرد و  افزود: در سالجاری نیز با همه توان آماده خدمت به عرصه فرهنگ استان هستیم.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان نیز در این جلسه، با تبریک 18 اردیبهشت روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ، این نهاد مردمی را پشتوانه ای مهم برای جامعه دانسته و گفت: حضور پر رنگ جمعیت هلال احمر استان در حوزه های امداد و کمک به آسیب دیدگان حوادث غیرمترقبه، مایه افتخار همه است.

عزیزخانی ضمن تقدیر از حضور فعال جمعیت هلال احمر استان در جشنواره کتابخوانی سال پیش تصریح کرد:آمادگی این جمعیت برای مشارکت در جشنواره سال 96 مایه قوت قلب است و خوشبختانه شاهد حمایت دلگرم کننده ای از طرف نهادها و ارگانهای استان بوده ایم.

وی حضور و مشارکت جوانان داوطلب هلال احمر را در جشنواره کتابخوانی رضوی مؤثر خوانده و بیان کرد: برگزاری مؤفق جشنواره و جذب حداکثری مشارکت مردم موجب قدمی مهم در راستای ترویج فرهنگ رضوی و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی خواهد شد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همچنین با اشاره به وضعیت سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی اردبیل گفت: از شرکت هلدینگ هلال می خواهیم که در تکمیل این پروژه فرهنگی و بهره برداری از آن مشارکت کرده و حمایت کنند.

در این دیدار، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان نسبت به تهیه و توزیع تعداد 2 هزار حلقه لوح فشرده حاوی فایل PDF کتابهای جشنواره، در خصوص تأمین چادرهای مورد نیاز ایستگاههای جشنواره در ایام شبهای قدر، مشارکت در تبلیغات رسانه ای، تأمین کمک هزینه سفر به مشهد مقدس 4 نفر از منتخبان استانی جشنواره، مشارکت مهدهای کودک زیر مجموعه هلال احمر استان و داوطلبان سازمان امداد و نجات، رایزنی در خصوص جذب سرمایه گذار جهت تکمیل سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی اردبیل و تجهیز تعدادی از کتابخانه های عمومی به جعبه کمک های اولیه قول مساعد داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها