حجت الاسلام احمد حمیدی هفته معلم را فرصتی مناسب برای
قدردانی از تلاش مربیان مراکز فرهنگی شهرداری دانست و گفت: یکی از مهم
ترین اقدامات معاونت فرهنگی واجتماعی شهرداری در مراکز فرهنگی شهرداری
تبریز ایجاد زمینه مناسب برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی، ایجاد نشاط
اجتماعی شهروندان و پر کردن اوقات فراغت آن ها است.
وی، ارتقای فرهنگ شهروندی و افزایش دانش و مهارتهای شهروندی، تحت عنوان اخلاق شهروندی را از راهبردهای معاونت فرهنگی واجتماعی نام برد و افزود: شهرداری تبریز با در اختیار داشتن حدود 300 مربی آموزشی، تاثیر گذاری عمیقی را در حوزه آموزش های شهروندی و فرهنگی در بین شهروندان ایفا نموده است.
وی افزود: با توجه به اهمیت ارتقاء سطح فرهنگ برای شهروندان در مراکز تحت پوشش شهرداری بیش از100رشته مختلف علمی، آموزشی وهنری توسعه یافته است .
معاون فرهنگی واجتماعی شهرداری تبریز با اشاره به بحث انتخابات ریاست جمهوری و خصوصا انتخابات شوراهای اسلامی شهرو روستا اذعان داشت: با وجود رغبت و تمایل برای انتخاب نمایندگان شایسته و پرتوان، رویکرد کاری معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز در این باره عدم گرایش به لیست، گروه و یا فرد خاصی است و تلاش داریم طبق سنوات قبل، با بی طرفی کامل، فضاسازی و اطلاع رسانی وسیع و همه جانبه ای داشته باشیم تا زمینه حضور گسترده همشهریان عزیز را در این عرصه خطیر و مهم فراهم نماییم.
حجت الاسلام احمد حمیدی با اشاره به ظرفیت گسترده مراکز فرهنگی شهرداری اظهارداشت: این ظرفیت گسترده، ممکن است در آستانه انتخابات، برخی نامزدها را به سمت فرهنگسراها سوق دهد؛ به همین منظور، ضروری است که معاونین فرهنگی مناطق و مدیران فرهنگسراها و مربیان آموزش دقت لازم را در این مورد داشته باشند.
وی از معاونین فرهنگی واجتماعی ومسولین مراکز فرهنگی شهرداری و مربیان آموزشی مراکز فرهنگی خواست تا تلاش نمایند که به هیچ وجه برنامه های فرهنگی شهرداری در راستای معرفی هیچ نماینده و جناحی نباشد.
وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت فرهنگسراها له یا علیه هیچ فردی مجاز نبوده و با متخلفان، بیاغماض برخورد قانونی خواهد شد.
گفتنی است همزمان با هفته معلم جشن ویژه مربیان آموزشی شهرداری کلانشهر تبریز به همت فرهنگسرای الغدیر و مدیریت امور بانوان شهرداری، با حضور حجت الاسلام حمیدی معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز، جمعی از معاونین فرهنگی و مربیان آموزشی مناطق شهرداری برگزار شد.