کد خبر: 850079
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۶
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل:
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: اردبیل میزبان جنگل نوردی نجاتگران هلال احمر که از تمام استا‌ن‌های کشور در این استان حضور دارند می‌باشد.

به گزارش خبرنگارجوان آنلاین از اردبیل، بهرام غیبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نجاتگران مسیر 24 کیلومتری سوها - کته کمه را پیمودند.

وی با بیان اینکه 250 نفر در این جنگل نوردی حضور دارند، گفت: این برنامه با شعار 'دنیایی در انتظار صلح' و به منظور توان افزایی نجاتگران و تمرین در شرایط سخت برگزار شد و نجاتگران با موفقیت مسیر را طی کردند.

غیبی بیان کرد: این سومین بار است که جمعیت هلال احمر استان اردبیل میزبان نجاتگران کشور برای جنگل نوردی است و امیدواریم این میزبانی تاثیرات مثبتی بر نجاتگران استان و کشور داشته باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: جنگل نوردی علاوه بر ارتقای سطح آمادگی نجاتگران، موجب ایجاد نشاط در آنها می شود و این یک امر ضروری است چرا که نجاتگران همیشه در حوادث طبیعی و غیر طبیعی کنار مردم هستند، بنابراین نیاز به تقویت روحیه دارند.

وی تصریح کرد: دوره های آموزشی تخصصی سه روزه نجاتگران امداد کوهستان استان‌های کشور از شامگاه پنجشنبه در اردبیل آغاز شده است و از استان اردبیل ٥٠ نفر نجاتگر و از هر استان 6 نفر در اردو شرکت کرده اند که در مجموع ٢٥٠ نفر بودند.

غیبی افزود: این اردو به مدت سه شبانه روز بود که علاوه بر جنگل نوردی، کارگاه‌های آموزشی تئوری توسط مدرسان فدراسیون کوهنوردی برگزارشد و فرود تخصصی از آبشار نیز با هدف آمادگی نجاتگران برای امدادرسانی در آبشار در اردوی منادیان صلح در اردبیل برگزارشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها