کد خبر: 846765
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۶
دور برگشت مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان امشب آغاز مي شود
بايرن‌مونيخ براي بقا در ليگ قهرمانان محکوم به پيروزي مقابل رئال‌مادريد است.
نویسنده: شيوا نوروزي

بايرن‌مونيخ براي بقا در ليگ قهرمانان محکوم به پيروزي مقابل رئال‌مادريد است. دور برگشت مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا امشب با برگزاري دو ديدار حساس رئال – بايرن و لسترسيتي – اتلتيکومادريد آغاز مي‌شود. در اين ديدارها يکي از غول‌هاي قاره بدون شک از گردونه رقابت‌ها کنار مي‌رود و شگفتي‌ساز ليگ جزيره نيز اين فرصت را دارد تا در خانه شگفتي ديگر رقم بزند.
 
يک بار براي هميشه
باواريايي‌ها بيش از حد به خودشان اطمينان داشتند تا جايي که هنوز شکست بازي رفت را باور نکرده‌اند. بايرن‌مونيخ با اينکه بازي رفت را در آليانس ميزبان بود، اما نتوانست از اين فرصت استفاده کند و دو بر يک به رئال‌مادريد فرصت‌طلب، باخت تا امشب شانس مونيخي‌ها براي صعود کمتر باشد. از سوي ديگر اينکه کارلو آنچلوتي به‌رغم تجارب زيادي که دارد نتوانست از پس دستيار سابقش بربيايد. باخت بازي رفت به قدري براي آنها سنگين تمام شده که کارلتو براي جبران در اين ديدار انگيزه‌اي دوچندان دارد. اين در حالي است که مسئولان و هواداران رئال در استقبال از سرمربي سابق خود سنگ‌تمام گذاشتند. باشگاه ضيافت شامي ترتيب داد و هداياي ويژه‌اي براي او در نظر گرفت. هواداران نيز انصافاً استقبال خوبي از آنچلوتي داشتند. منتها شاگردان اين مربي قبل از سفر به مادريد در بوندس‌ليگا مقابل لورکوزن متوقف شدند. لشکر مصدومان زياد از جمله مشکلات اصلي بايرن در هفته‌هاي اخير بوده، مشکلي که در شکست ديدار رفت نيز نقش داشت. گفته مي‌شود لواندوفسکي از بند مصدوميت رها شده و براي بازي در سانتياگو برنابئو مشکلي ندارد. البته به نظر مي‌رسد مت هوملس در بازي امشب نيز غايب باشد. بازگشت لواندوفسکي 26 گله بهترين خبر براي تيم آلماني است، مهاجم لهستاني اميد اول باواريايي‌ها در تمرينات بايرن آمادگي‌اش را به رخ کشيده و براي مادريدي‌ها کري خوانده است: «احساس مي‌کنم که در شرايط خوبي قرار دارم، چراکه توانستم در تمرين شرکت کنم. از وضعيت بدني خود راضي هستم و همه چيز خوب پيش مي‌رود. آماده بازي کردن هستم.» البته اين کري‌ها فقط به لواندوفسکي ختم نمي‌شود؛ چراکه سرمربي بايرن نيز بعد از تساوي تيمش با اميدواري از بازي برگشت مقابل بايرن صحبت کرد: «منتظر يک بازي بزرگ و تاريخي در برنابئو باشيد. به خودمان و توانايي‌هايمان ايمان داريم و مي‌دانيم که شانس برگرداندن نتيجه را خواهيم داشت. مي‌خواهيم بهترين نمايش فصل‌مان را در بازي برگشت برابر رئال ارائه دهيم.»
 
مادريدي‌ها اما شرايطي به مراتب بهتر از مهمان امشب‌شان دارند. برد دو بر يک در خانه حريف مهم‌ترين برتري تيم زيدان است، برتري که استرس بازي را براي رونالدو و هم‌تيمي‌هايش کمتر مي‌کند و قوهاي سفيد با آرامش بيشتر و با حمايت هواداران پرتعداد خود به ميدان مي‌روند. رئال آخرين بازي‌اش را در لاليگا با برتري پشت سر گذاشت. زيدان براي آنکه تيمي سرحال را برابر بايرن به زمين بفرستد در بازي با خيخون به بازيکنان اصلي‌اش استراحت داد. البته رسانه‌هاي اسپانيايي اعلام کرده‌اند که گرت بيل بازي برگشت با بايرن را به خاطر آسيب‌ديدگي از دست داده است. با اين حال سرمربي فرانسوي که قصد دارد قراردادش را براي يک فصل ديگر با رئال تمديد کند تدارک ويژه‌اي براي بايرن ديده تا مادريدي‌ها با فتح اروپا از عنوان قهرماني خود دفاع کنند.
  
لسترسيتي - اتلتيکومادريد
صعود به نيمه‌نهايي آرزوي بزرگ اين روزهاي آبي‌پوشان و هواداران اين تيم است. لسترسيتي پس از قهرماني در ليگ انگليس و خلق يک شگفتي بزرگ در ليگ قهرمانان نيز به جمع هشت تيم برتر اروپا رسيده است. منتها باخت يک بر صفر ديدار رفت برابر راه‌راه‌پوشان مادريد آنها را در يک قدمي حذف قرار داده و از وقتي رانيري از جمع لستر کنار گذاشته شده شکسپير به عنوان جانشين‌اش به خوبي قهرمان جزيره را از بحران خارج کرده است. با اين حال اتلتيکو برخلاف ميزبان تيم باتجربه‌اي است و براي غلبه بر اين تيم آبي‌ها کار دشواري در پيش دارند. تيم دوم مادريد با يک برد روحيه‌بخش مقابل اوساسونا به انگليس آمده تا کار را يکسره کند. تيم سيمئونه با يک تساوي بدون گل نيز مي‌توانند به جمع چهار تيم برتر صعود کنند. اتلتيکو که آمار خوبي در شوت‌هاي از راه دور دارد و در زمين لستر نيز مي‌تواند از اين ويژگي بهره ببرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار