کد خبر: 846648
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۸
استکی و بیجاری

ملی‌پوش با سابقه هندبال داشتن لیگ پویا را مهم‌ترین عامل موفقیت یک فدراسیون دانست و معتقد است که اردوهای تیم ملی نباید قطع شود.

مهدی بیجاری در گفت‌وگو با ایسنا، لیگ پویا را مهم‌ترین عامل موفقیت یک فدراسیون دانست و اظهار کرد: همان‌طور که رحیمی در مصاحبه‌اش گفته است که سعی می‌کند لیگ پویا را بر قرار کند، من هم می گویم بهترین رزومه هر فدراسیون برگزاری لیگ قوی است. نتیجه‌ یک برنامه‌ریزی خوب و برگزاری لیگ پویا را می‌توانیم در مسابقات برون مرزی و بازی‌های ملی ببینیم. سال‌ها پیش لیگ‌های خوبی برگزار می‌شد و بازیکنان از نظر مالی ساپورت می‌شدند، اما در این دو سال گذشته کاستی‌های زیادی را در لیگ برتر شاهد بودیم. چند ‌اسپانسر خوب هم که در لیگ برتر داشتیم، کناره‌گیری کردند. بازیکنان قراردادهای ۱۰ سال پیش خود را، دوباره گرفتند و مجبور بودند که در این شرایط بازی کنند چون آن‌ها شغل و پیشه دیگری جز هندبال ندارند.

او در مورد برنامه سال آینده خود در لیگ برتر گفت‌: سال گذشته پیشنهاد خارجی زیادی داشتم، اما به دلیل ندادن ویزا به خانواده‌ام در ایران ماندگار شدم و با آن شرایط بد دست و پنجه نرم کردم. اما خدا را شکر آن دوران گذشت، امیدوارم در لیگ سال آینده ‌اسپانسرهای خوبی جذب شوند، بازیکنان از لحاظ مالی امنیت داشته باشند و با اعصاب و روان خوب به لیگ برتر راه یابیم.

بیجاری در مورد ضعف مدیریت هیات هندبال تهران، اظهار کرد: تهران باید یک تیم قوی داشته باشد. پایتخت و مراکز استان‌ها، مشهد، اصفهان، اهواز و تبریز باید چند تیم با ‌اسپانسرهای خوب در لیگ برتر داشته باشند. این ضعف هیات تهران است که با این همه ‌اسپانسر در تهران، اما یک تیم در لیگ برتر ندارد. در زمان‌های دور تهران خود به تنهایی لیگ برگزار می‌کرد که از لیگ برتر هندبال هم بهتر بود. بازیکنان از سایر شهرها برای بازی کردن در این لیگ به تهران می آمدند. در حال‌ حاضر شرایط را با قبل مقایسه کنید. در سایر رشته‌های ورزشی دو تا سه تیم در تهران فعالیت می‌کنند، اما هندبال در تهران تیمی ندارد.

وی ادامه داد: هیات هندبال در این سال‌ها شرایط خوبی نداشته است و عملکرد قابل قبولی هم ارائه نکرده است. طوری که من شنیده‌ام، تیم بانوان تاسیسات دریایی تهران نیز با کمک مربیان در لیگ باقی مانده است. مربیان این تیم در جریان کارها هستند و با مدیرعامل در ارتباط هستند، هیات هندبال نشده که گوشه‌ای از کار بانوان را بگیرد.

بازیکن تیم هیات هندبال مرودشت، خاطرنشان کرد: اگر برنامه‌ریزی خوبی داشته باشیم و با هماهنگی پیش برویم همه چیز درست خواهد شد. رحیمی دست تنها است و باید همه اهالی هندبال به کمک او بشتابند. رییسان هیات‌ها نیز باید بیش‌تر کار کنند تا لیگ پویا و قوی برگزار کنیم و نتیجه‌ آن را در تیم‌ ‌ملی ببینیم.

ملی‌پوش هندبال با بیان این که اردوهای تیم ملی نباید تعطیل شود، گفت: اردوهای تیم ملی نباید قطع شود، در زمانی که بچه‌ها در لیگ قرار دارند آمادگی بدنی خود را حفظ می‌کنند، اما باید هماهنگی آن‌ها در اردوهای تیم‌ ‌ملی فراهم شود. بنابراین نباید اصلا اردوهای تیم‌ ‌ملی حذف شود. اکنون شرایطی که در آن قرار داشتیم شرایط خوبی نبود و رحیمی هم به تازگی مسوولیت را بر عهده گرفته است و اکنون با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کند. امیدوارم اردوها برقرار شود و بازیکنان بیش‌تر از این افت نکنند. می‌دانم که آن‌ها بعد از تمام شدن لیگ در استراحت به سر می‌برند و اگر بخواهند دوباره به اوج برگردند زمان زیادی طول خواهد کشید
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار