کد خبر: 846114
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۲
شهردار تبریز در بازدید مجدد از سطح شهر تاکید کرد؛
شهردار تبریز امروز برای دومین بار از سطح شهر بازدید کرده و در جریان ادامه عملیات خدماتی قرار گرفت.
دکتر صادق نجفی، در محله شهید پورابراهیم ۴۲ متری حضور یافته و از اقدامات اجراشده در مورد رانش یکی از مسیرهای این محله بازدید کرد.

در بازدید شهردار تبریز مقرر شد شهرداری منطقه ۴ در اسرع وقت نسبت به زیرسازی، تحکیم و آسفالت اساسی این محله اقدام کند. دکتر نجفی همچنین با برخی از ساکنان محله شهید پورابراهیم نیز گفتگو کرده و در جریان مشکلات این محدوده قرار گرفت.

شهردار تبریز در ادامه، از مسیرهای اصلی شهر و همچنین برخی مناطق حاشیه‌نشین بازدید  و  با اشاره به ساختار ناایمن حاشیه نشینی، بر لزوم اولویت بخشی به این مناطق تاکید کرد. 

دکتر نجفی خاطرنشان کرد: ساختار قدیمی شهر، ضعف زیرسازی‌ها و بارش بی‌وقفه باران بهاره، از عواملی است که همه‌‌ساله، معضل آب‌های سطحی را تشدید می‌کند؛ با این حال، حضور فعال نیروهای خدمات شهری، باعث شده خوشبختانه مشکل حادی از سطح شهر گزارش نشود.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر، با تقویت بخشی از زیرساخت‌های عمرانی و خدماتی شهر تبریز، مشکل طغیان آب‌های سطحی، در حال هدایت به بستر مطلوب است؛ اما با این حال، تا رسیدن به چشم‌انداز مطلوب، نیازمند اقدامات عملیاتی هستیم که در صورت همکاری شرکت‌های خدماتی، در یک برنامه میان‌مدت، قابل اجرا است.

شهردار تبریز همچنین از تلاش بی‌وقفه عوامل خدماتی و کارگران قدردانی کرد و افزود: قابلیت‌های خدماتی و تنظیف، از افتخارات مدیریت شهری تبریز است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها