کد خبر: 845828
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۹
مردي كه متهم است زن جوان و دو كودكش را ربوده و به گروگان گرفته بود، به دام پليس افتاد.
دو روز قبل مردي وارد كلانتري مهرگان مشهد شد و گفت كه يك نفر با تهديد اسلحه خواهر و دو كودك خردسالش را از خانه‌اش در بلوار طبرسي ربوده است. او گفت لحظاتي قبل خواهرم با خانه ما تماس گرفت و گفت كه مرد مسلح او را به خانه‌اي در محلي نامعلوم منتقل كرده است و تماس او خيلي زود قطع شد.
 بعد از مطرح شدن شكايت، تحقيقات در اين‌باره به جريان افتاد. به دستور قاضي تيمي از مأموران پليس آگاهي در اين باره تحقيق كردند و موفق شدند چند ساعت بعد محل نگهداري گروگان را شناسايي كنند.
 
وقتي مأموران پليس وارد مخفيگاه مرد گروگانگير شدند، او شروع به تيراندازي به سوي پليس كرد. بعد هم زن گروگان را با شليك گلوله از ناحيه كتف زخمي كرد. كارآگاهان در جريان عمليات رهايي گروگان كه تا صبح ديروز ادامه داشت، زن 22 ساله و دو كودك 9 و 11 ساله‌اش را نجات دادند. مرد مسلح هم كه راهي براي فرار نداشت، اقدام به خودزني از ناحيه گلو كرد كه براي درمان به بيمارستان منتقل شد.
سردار بهمن اميري مقدم، فرمانده انتظامي خراسان رضوي گفت: وضعيت مجروحان حادثه رضايت‌بخش است و انگيزه متهم 35 ساله از آدم‌ربايي در حال بررسي است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار