
ديداري كه يادآور فينال دو فصل قبل اين رقابتهاست. فينالي كه با برتري سه بر يك بارسا به پايان رسيد و حالا آلگري و مردانش فرصت دارند تا انتقام آن بازي را از مردان خسته و كمروحيه انريكه بگيرند. بارسلون، شنبه شب بهترين فرصت براي صدرنشيني در لاليگا و رسيدن به رئالمادريد را با شكست مقابل مالاگا از دست داد تا در آستانه بازي بزرگ مقابل يووه ضربه روحي بدي بخورد.
از طرفي مردان انريكه صعودي معجزهآسا به اين مرحله داشتند حذف پاريسنژرمن در مجموع دو ديدار فراموش نشدني رفت و برگشت حسابي كاتالانها را از نفس انداخت و حالا بارساي خسته و كمروحيهتر از قبل بايد مقابل يووه آماده قرار گيرد، تيمي كه بدون رقيب در فوتبال ايتاليا ميتازد. صدرنشين سري آ با برتري مقابل ناپولي به ديدار پاياني جام حذفي اين كشور هم راه پيدا كرده است. هرچند كه بارسا ثابت كرده به هيچ عنوان نبايد وضعيت موجودش را به نتايج بازيهايش ارتباط داد، ولي با اين حال نميتوان اين انتظار را هم داشت كه در هميشه براي آنها روي يك پاشنه بچرخد و شايد فردا شب يوونتوس بتواند كار نيمهتمام پاريسنژرمن در مرحله قبل را تمام كند.
البته در اين ميان علاوه بر غيرقابل پيشبيني بودن بارسا نبايد از آمادگي و روند رو به جلوي مسي و انگيزههاي انريكه به سادگي گذشت. اولي ميخواهد دوباره مطرح باشد و دومي نميخواهد با خاطره شكست آخرين هفتههاي حضور در بارسا را خراب كند. شايد به همين خاطر است كه آلگري خطاب به شاگردانش گفته: «هيچ توجهي به شكست بارسا مقابل مالاگا نداشته باشيد، آنها به انجام بازيهاي بزرگ اروپايي عادت دارند.» در ديگر بازي فردا شب دورتموند به مصاف موناكو ميرود. هرچند دورتموند كمتر نشاني از آن توفان زرد سالهاي قبل دارد و به زحمت تا اينجا بالا آمده، اما موناكو كه در لوشامپيونه با 74 امتياز صدرنشين است و قدرتنمايي ميكند، تيمي كاملاً آماده و سرحال است، دورتموند ميزبان بازي امشب است و اگر ميخواهد براي بازي برگشت چهارشنبه شب آينده در فرانسه كار سختي در پيش نداشته باشد بايد براي امشب تكليف را يكسره كند.